IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 28.Eylül.2019   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Alanyaspor, Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı!


Süper Lig'de lider Alanyaspor, sahasında konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor'un golü Papiss Cisse'den gelirken, Sivasspor'un golünü Fernando kaydetti.



Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında lider Aytemiz Alanyaspor, Demir Grup Sivasspor'u konuk etti. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Lider Alanyaspor'un golü Papiss Cisse'den gelirken, Sivasspor'un golünü Fernando kaydetti. Alanyaspor bu skorla puanını 14'e çıkardı. Sivasspor ise 9 puanda tamamladı.

EROL BULUT: İLK 4 DAKİKA KONSANTRE OLAMADIK
Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, maçın ilk 4 dakikası hariç istedikleri doğrultuda bir karşılaşma olduğunu söyledi. Mücadelenin ilk 4 dakikasında konsantre olamadıklarını belirten Bulut, 'Ama golü yedikten sonra uyandık. 85 dakika hemen hemen tek kale hücum yaptık. Yeterince gol pozisyonu yakaladık. Hatta 3 maçlık gol pozisyonu yakaladık diyebilirim. Ceza sahasına 43 kez girdik, 32 tane orta yaptık. Topa sahip olan takım bizdik ama bazen sadece topa sahip olmak değil yakaladığınız şansları iyi değerlendirmeniz gerekiyor. Biz bugün bunları yakaladık. Maalesef değerlendiremedik. Doğruları yapmaya çalıştık. Futbolcularımı golü yedikten sonra gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. Yolumuza namağlup olarak devam ediyoruz. İnşallah önümüzdeki hafta Beşiktaş'a karşı istediğimiz performansı sahada göstererek 3 puan alarak sevinç yaşarız' dedi.




RIZA ÇALIMBAY: SON PASLARIMIZI İYİ KULLANABİLSEYDİK 1-2 GOL DAHA ATABİLİRDİK
Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise 'Her şeyden önce iyi bir takıma karşı oynadık. Gerçekten ligin en iyi takımlarından biri. Zaten aldığı puanlarla belli. Maçın da biz zor geçeceğini biliyorduk ve maçın başından sonuna kadar hep hücum oynamayı düşündük. Zaten başlar başlamaz golü bulduk. Biz ikinci yarıya başlarken de o golü korumak değil de daha gol atmak için, topu ileride tutmak için forvet aldık, daha iyi şekilde ileride çoğalalım diye. Bir iki tane net pozisyon yakalayacağımızı biliyorduk ve onu da yakaladık. Tabii ikinci yarı baskı yememiz gayet normal. Sadece son paslarımızı en iyi şekilde kullanabilseydik belki buradan bir iki tane daha gol atıp gidebilirdik' diye konuştu.


Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık