IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 23.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Fenerbahçe Kadıköy’de Adana Demirspor’u yıktı, haftalar sonra liderlik geldi: 4-2!


Fenerbahçe haftanın kapanış maçında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup etti. Müthiş bir heyecana sahne olan maçta 2 penaltı, 1 kırmızı kart kararı çıktı. Sarı lacivertliler Ülker Stadı'nda haftalar sonra liderlik koltuğuna oturdu.Süper Lig’de 3. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe Ülker Stadı’nda ağırladığı Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. Heyecan dolu anlara sahne olan 90 dakikada Fenerbahçe ligin flaş ekibi karşısında skoru 3-0’a getirdi. Ancak Adana Demirspor maçı bırakmadı.

66’da konuk ekip farkı 1’e indirdi. Beraberlik umutlarını sürdüren Adana Demirspor 82’de 10 kişi kaldıktan sonra yıkıldı.
82’DE KIRMIZI KART ÇIKTI

Karşılıklı 1’er penaltının olduğu 6 gollü nefis maçta 3 puanı alan taraf Fenerbahçe oldu. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren goller Enner Valencia (2), Zajc ve Alioski’den geldi.

Adana Demirspor ise sarı lacivertlilere Younes Belhanda ve yeni golcüsü Dzyuba ile karşılık verdi. Adana ekibinde Rakitskyi 82’de kırmızı görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu sonucun ardından 7 puana yükselen Fenerbahçe averajla liderlik koltuğuna oturdu.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık