IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 13.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Andrea Pirlo Fatih Karagümrük'te




Son dakika: Fatih Karagümrük'te teknik direktörlük görevine İtalya ve dünya futbolunun efsane ismi Andrea Pirlo getirildi. Volkan Demirel ile yollarını ayıran İstanbul ekibi, Andrea Pirlo ile 1 yıllık anlaşma sağladı.
Günlerdir beklenen açıklama geldi. Fatih Karagümrük, teknik direktör Andrea Pirlo ile anlaşma sağladı.

1 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI
Kulüpten yapılan açıklamada: "Dünyaca ünlü futbol adamı son olarak Avrupa'nın en önemli kulüplerinden Juventus'u çalıştırdı. Juventus'la Şampiyonlar Ligi tecrübesi de yaşayan Pirlo, 1 Temmuz'da başlamak üzere kendisini 1 yıllığına Karagümrüklü yapan sözleşmeyi imzaladı. Andrea Pirlo'nun basın toplantısı 14 Haziran Salı günü yapılacak olup, yeri ve saati daha sonra kulübümüz tarafından açıklanacaktır. Teknik Direktörümüz Andrea Pirlo'ya hoş geldin diyor, kendisine başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

SADECE JUVENTUS'U ÇALIŞTIRDI
Futbol kariyerini 2018 yılında sonlandıran Pirlo, 2020 yılında İtalyan devi Juventus ile teknik direktörlük kariyerine başladı. Çalıştırdığı sezon Juventus ile Serie A'yı kazanamadı ve Torino ekibinin şampiyonluk serisi son buldu. Siyah beyazlı ekip ile İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası'nı kazanan Pirlo, 2020-2021 sezonu sonunda görevinden ayrıldı ve başka takım çalıştırmadı.

UNUTULMAZ FUTBOLCULUK KARİYERİ
Brescia altyapısında yetişen efsane oyuncu, İtalya'nın 3 büyük takımı olan Juventus, İnter ve Milan formalarını da giydi. İtalyan yıldız, futbolculuğunda birçok önemli kupa kazandı. 2006'da milli takımla Dünya Kupası, Milan formasıyla 2 kez Şampiyonlar Ligi ve Milan'da 2, Juventus'ta ise 4 kez İtalya Serie A şampiyonluklarını yaşadı.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık