IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Seo Danışmanlığı (https://www.ircforumda.net/seo-danismanligi/)
-   -   İÇ SEO etki eden 10 faktör Ders 2 (https://www.ircforumda.net/seo-danismanligi/30579-ic-search-engine-optimization-etki-eden-10-faktor-ders-2-a.html)

birsevda 18.Ağustos.2022 14:28

İÇ SEO etki eden 10 faktör Ders 2
 
3.1.1 İç seo

Yeni açılan siteler bir anda arama motorları üzerinde yükselemez öncelikle insanlara bilgi veren kaliteli içeriklere sahip olduğunuzu arama motorlarına göstermeniz gerekir.

Güvenleri kazanma sürecinde eğer başarılı bir iç SEO çalışması uygularsanız zamanla yükselen sıralamalarda üstlere tırmanan bir site elde ederseniz ancak iç SEO çalışmalarınız yeterince arama motoru dostu değilse kalıcı başarı elde edemezsiniz.
Başlıklarda anahtar kelimenin yer alması
Title konu başlığı seçimi sitemizin geleceği açısından büyük bir öneme sahiptir. Başlığın anahtar kelime barindırması daha üst sıralarda yer almanıza yardımcı olurken SERP güncellemelerinde daha kolay üst sıralara çıkmanızı sağlar.

Anahtar Kelime ile başlayan başlıklar
Anahtar kelimeleri başta kullanan sitelerin, anahtar kelimeleri sonda kullanan sitelere göre daha ön sıralarda çıktığını unutmayalım. Başlıklarınızı oluştururken ilk iki kelimeyi anahtar kelime olarak kullanmak küçük bir avantaj kazandırır.

Tanım Etiketleri kullanmak
Geçmişte popüler olan etiketler artık doğru kullanılmazsa sitelere zarar vermektedir. Kalite yönergelerine uygun olmadıkları için değersiz index sayısını artırırlar. Bu nedenle kullanmanızı tavsiye etmeyiz. Kısa vadede fayda sağlayabilirler ancak uzun süreçlerde sitenize zarar verir. Özellikle anahtar kelimenizi birebir etiket olarak kullanmanızı tavsiye etmeyiz.

H1 Etiketlerinde Anahtar Kelime Kullanma
Eski webmasterlar keywords meta etiketini hatırlar. Bir dönem makalemizin ne ile alakalı olduğunu anlatmak için bu anahtar kelimeleri ekstra olarak meta etiketleriyle belirtirdik ancak Google yaptığı bir güncelleme ile bunu kaldırdı. Bunun yerine H taglarında

kullanılan kelimeleri anahtar kelime olarak algılamaya başladı. Artık H1 tagı içeriğinizin hangi kelimelerle alakalı olduğunu anlatan önemli bir ölçek konumuna geldi.

Devamı: https://webdizin.com/ic-seo-etki-eden-10-faktor-ders-2/


Forum Saati: 20:31. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.