IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 27.Şubat.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Galaxy S23 Ultra Wi-Fi sorunu ile gündemde




1 Şubat tarihinde tanıtılan Galaxy S23 Ultra modelindeki Wi-Fi sorunu, kullanıcılarını canından bezdirdi! İşte detaylar...

Samsung, 1 Şubat tarihinde yaptığı Unpacked etkinliğinde Galaxy S23 serisini tanıttı. Fakat Reddit ve Samsung forumlarında yer alan birçok Galaxy S23 Ultra kullanıcısı, telefonun bir Wi-Fi sorunu olduğunu paylaştı. Bu açıklamaların ardından henüz çok yeni olan akıllı telefon için şirketten bir açıklama gelmedi. Peki, Galaxy S23 Ultra kullanıcılarının yaşadığı Wi-Fi sorunu nedir ve nasıl düzeltilir? Haberin detaylarına hep birlikte göz atalım.

Galaxy S23 Ultra için Wi-Fi sorunu, birçok cihazda ortaya çıktı

Samsung, kısa süre önce Galaxy S23 Ultra modelinin de yer aldığı yeni amiral gemisi serisini tanıttı. Bu serinin yeni tanıtılmasına rağmen Galaxy S23 Ultra'ya sahip bir bilişim uzmanı, telefonun Wi-Fi'ının internet erişim sorunları yaşadığını dile getiriyor.



Bilişim uzmanına göre Galaxy S23 Ultra, satın alındığı günden beri Wi-Fi'a bağlanıyor fakat erişim sıkıntısı çekiyor. Bunu düzeltmek için her yolu denediğini aktaran uzman, en sonunda telefonu Wi-Fi 6'dan Wi-Fi 5'e geçirdikten sonra çözüme ulaştığını aktarıyor. Aynı sorunu yaşayan diğer kullanıcılar ise telefonu fabrika ayarlarına çevirip Wi-Fi 6 ve WPA3'ü devre dışı bıraktıktan sonra sorunu çözmede başarılı olduklarını aktarıyor.

Bu sefer zam değil indirim: Galaxy S23 Ultra fiyatı düştü!

Bilişim uzmanı, kendiyle birlikte ek olarak eşinin de aynı modelde telefona sahip olduğunu fakat onun böyle bir sorun yaşamadığını da paylaştı. Yani bu sorun, ülkeye ya da bağlantıya göre değişiklik göstermiyor.

Öte yandan Samsung'un bu sorunu bildiği fakat herhangi bir düzeltme yapmadığı Gizmochina tarafından belirtilen bilgiler arasında yer alıyor. Gizmochina'nın haberine göre şirket, akıllı telefonların iade süresi dolduktan hemen sonra Galaxy S23 Ultra modellerindeki Wi-Fi sorununu çözecek bir güncelleme yayınlayacak.

Siz okuyucularımız bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık