IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Mart.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Galaxy S21 Serisi5G




KAMPANYA KOŞULLARI


Kampanya, kampanyaya katılan tüm fiziki satış noktalarında (Samsung Bayileri) yapılan satışlar ve kampanyaya katılan online satış kanalı olan shop.samsung.com/tr (“Samsung Online Mağaza”) yapılan satışlar olarak ikiye ayrılmaktadır ve koşulları farklıdır.

Kampanya, 12 Şubat 2021 – 31 Mart 2021 (23:59) tarihleri arasında, Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi (“Samsung”) tarafından ithal edilmiş, Türkiye sınırları içinde kampanyaya katılan satış noktaları üzerinden Samsung Galaxy S21 5G (G991) veya Galaxy S21+ 5G(G996) veya Galaxy S21 Ultra 5G (G998) model cep telefonu (“Ürün”) satın alan tüketiciler için geçerlidir.

1) ÜRÜNÜN, SAMSUNG BAYİLERİNDEN ALIMI HALİNDE DEĞİŞİM KAMPANYASI

12 Şubat 2021 – 31 Mart 2021 (23:59) tarihleri arasında tüketiciler isterlerse kampanyaya katılan Samsung Bayileri’nden “eskiyi getir, yeniyi götür” (değişim kampanyası) kampanyasından faydalanabilirler.

“eskiyi getir, yeniyi götür” kampanyası Atak Teknolojik Sistemler A.Ş. (Fixpack) tarafından Yürütülmekte olup Kampanya dahilinde kapsam içi cep telefonu modelleri ve indirim oranları münhasıran Fixpack tarafından eski cep telefonların durumuna göre belirlenmektedir.

Kapsam içi eski cep telefonu modelleri, değişen indirim oranları ve kapsam içi yeni telefon modelleri mağaza yetkililerinden öğrenilebilecektir.

Samsung’un kapsam içi eski telefon modellerinin ve indirim oranlarının belirlenmesinde hiçbir dahli ve sorumluluğu bulunmamaktadır. Değişim kampanyası için getirilen telefonların bedelleri Fixpack tarafından değerlendirilmektedir.

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve kampanyaya katılan Samsung mağazalarında 12.02.2021-31.03.2021 (23:59) tarihleri arasında satın alınan Samsung marka Samsung Galaxy S21 5G (G991) veya Galaxy S21+ 5G(G996) veya Galaxy S21 Ultra 5G (G998) model cep telefonu (“Ürün”) satın alan tüketiciler için geçerli olup; eski telefonunun mülkiyetini yetkili satış noktasına devreden ve kampanyaya dahil yeni Samsung cep telefonunu alan tüketicilere (“Katılımcı”), kampanya koşullarını yerine getirmeleri durumunda, aldıkları model cep telefonuna bağlı olarak değişen oranlarda indirim sağlanacaktır.

Kampanyada Mağaza’ya devredilecek eski ürün için sağlanacak tutar yalnızca aynı mağazadan satın alınacak yeni Ürün için kullanılabilir. Katılımcının indirime konu olan tutarın parasal karşılığını talep etme veya kampanyaya dahil Ürün haricinde başka bir ürün ile bu indirimden faydalanması mümkün değildir. Söz konusu ürünlerin fiyatlandırmalarında Samsung’un herhangi bir dahili bulunmamakta olup fiyatlar Samsung’un tavsiyesi niteliğindedir.

Eski ürünün devri için mağaza yetkilisi tarafından sağlanacak Fixpack Müşteri Beyan Formu’nun imzalanması gerekmektedir.

Fixpack ve/veya Samsung kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı, geri çevirme yetkisine sahiptir.

Tüketici tarafından teslim edilecek ürünün; Ön ekranında ve arka kasasında kırık/çatlak olmaması, ürünün açılıp kapanıyor olması, bataryasının bulunması ve şarj olabilmesi, cihazın ekranında piksel kaybı olmaması, varsa cihazın cloud özelliğinin iptal edilmiş olması, ürünün BTK sorgusu sonucunda çalıntı olmaması gerekmektedir.

Samsung ve/veya Fixpack her zaman, tek taraflı olarak kampanyayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, kampanya koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Kampanya kapsamı ürün model ve renkleri Samsung bayilerinin stokları ile sınırlıdır.

ÜRÜNÜN, SAMSUNG ONLİNE MAĞAZA‘dan ALIMI

Samsung Online Mağaza’dan, Ürün satın alınması durumunda; tüketicilere, Değişim Kampanyası’ndan faydalanma imkanı tanınmaktadır. Değişim Kampanyası imkanı Samsung Online Mağaza’dan satın alımlarda geçerli olup tüketici yürürlükteki kampanyalardan sadece birini seçebilecektir. Samsung Online Mağaza’da geçerli Değişim kampanyası için detaylı bilgi https://shop.samsung.com/tr/degisim-...yasi-kosullari sayfasındadır. Değişim Kampanya konusu tüm ürünler ve renkleri Samsung Online Mağaza stokları ile sınırlıdır.

HER İKİ KANAL İÇİN GEÇERLİ GENEL KAMPANYA KOŞULLARI

Samsung kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Samsung kötü niyetli olarak veya sahtekarlık, dolandırıcılık yapıldığı şüphesi bulunan ve kampanyaya katılım gerçekleştirdiği tespit edilen katılımcıların Kampanya’dan faydalanma haklarını iptal etme hakkına sahiptir. Bu kampanyadan faydalanılarak alınan ürünlerde iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan doğan istisnalar hariçtir.)

..

Tüketici işbu metinde belirtilenler kampanya/hediyeleri birleştiremez.

Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda kullanıcı bu kampanya sebebiyle kazandığı hakkı iade edecektir. Kampanya sadece Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir.

Ürünlerin fiyatları Samsung’un tavsiyesi niteliğindedir. Tavsiye edilen satış fiyatları, satış kanallarında değişiklik gösterebilir.

Samsung Galaxy S21 Serisi, 5G ile uyumludur. 5G bağlantısı; bulunulan konuma,mobil operatörüne ve operatör tarifesine göre değişiklik gösterebilir ve her ülkede veya her bölgede kullanılmayabilir. 5G bağlantısı hakkında daha fazla bilgi için lütfen mobil operatörünüz ile iletişime geçin. Daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com adresini ziyaret edin.

Kulaklık ve şarj cihazı kutuda yer almamaktadır ve ayrı satılır.

Kampanya, herhangi başka bir kampanya ile (satış kanallarının kendi inisitiyatifi ile yürüttüğü kampanyalar/ verdiği hediyeler de dahil olmak üzere) birleştirilemez.

Kampanya hakkında sorularınız için 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Güncel kampanya koşulları ile güncel Samsung mağaza listesi samsung.com/tr web sitesindedir.

Tüketiciler, Kampanya’ya katılarak, Samsung tarafından alınan bilgileri kapsamında, Samsung Gizlilik Politikası’na (http://www.samsung.com/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edilmesi/toplanması, kaydedilmesi ve varsa ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla 3. kişilerle paylaşılması, aktarıldığı konusunda bilgilendirilmiştir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık