IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Mart.2020   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Türkiye'de COVID-2019 Corona Virüsü'nden İlk Ölüm Gerçekleşti!


[CENTER][CENTER]


Türkiye'de COVID-2019 Corona Virüsü'nden İlk Ölüm Gerçekleşti!


En son 16 Mart'ta açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'de doğrulanan Corona virüsü vakasının 47 olduğunu duyurmuştu. Günlük bilgilendirmelerine devam eden Sağlık Bakanı, 17 Mart itibariyle 89 yaşındaki bir Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini açıkladı.

Çin Halk Cumhuriyeti'nin Vuhan kentinde 2019 yılının sonlarında ortaya çıkan Corona virüsü, kısa süre içerisinde dünya geneline yayıldı. An itibarıyla dünya gelenindeki resmiyet kazanan vaka sayısı 200.000'e yakın ve toplam ölüm sayısı ise yaklaşık 8000 kişi olarak belirtiliyor. Peki Türkiye'deki son durum ne? İşte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın en güncel açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, açıklamalarına Türkiye'deki çalışmaların yaklaşık 90 gündür devam ettiğini belirtti. Ardından hastalığın genel yapısı hakkında bilgiler veren Koca üzülerek acil bir durum nedeniyle toplantı düzenlendiğini bildirdi.

Söz konusu acil durum ise Türkiye'deki ilk Corona virüs kaynaklı ölüm gerçekleşti. Bakan Koca, hayatını kaybeden hastanın Çin'den gelen bir çalışanından virüs kaptığını ve 89 yaşında olduğunu bildirdi.

Sağlık Bakanı, açıklamalarında ilk ölümün gerçekleştiğini söyledi. Hemen ardından bakanlık, ülkemizdeki güncel Corona virüsü vaka sayısını açıkladı. Türkiye'de 17 Mart itibariyle 98 Corona virüsü vakası bulunuyor. 16 Mart itibariyle bu sayı 47 idi.


Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık