IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Eylül.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Neşet Ertaş ölümünün 9. yılında saygı ve özlemle anılıyor




'Bozkırın Tezenesi' olarak anılan Halk Ozanı Neşet Ertaş 9. ölüm yıldönümünde saygıyla anılıyor. Gün boyu adı Twitter trend listesinde ilk sıralarda olan usta sanatçı için binlerce paylaşım yapıldı.Yalan Dünya, Neredesin Sen, Gönül Dağı, Zahidem gibi türküleriyle gönüllere taht kuranve 2009 yılında UNESCO'NUN 'Yaşayan İnsan Hazineleri' envanterine girmeye değer görülen usta halk ozanı Neşet Ertaş ölümünün 9. yıldönümünde saygıyla anılıyor.

ÖZEL BİR KONSERLE ANILACAK
Halk ozanı Kırşehir Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde düzenlenecek özel bir konserle anılacak. İstanbul Radyosu Türk Halk Müziği sanatçısı Zafer Gündoğdu'nun şefliğinde gerçekleşecek konserde Nilgün Kızılcı, Gülşen Kutlu ve Ümit Tokcan solist olarak sahne alacak. Konserde ayrıca Kırşehir Ustalar Müzik ve Oyun Topluluğu, Kırşehir Belediyesi Abdallar Topluluğu ve Türk Halk Müziği Korosu'nun yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı ses ve saz sanatçıları ile TRT Radyoları ses ve saz sanatçıları performans sergileyecek. Konser bu akşam saat 20.00'de TRT 2'den canlı olarak yayınlanacak.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU
Twitter'da gündem olan Neşet Ertaş, hayranları hayranları tarafından sevgiyle anıyor. Twitter trend listesinde birinci olan usta sanatçı için binlerce paylaşım yapıldı.

İşte Twitter'dan yapılan bazı paylaşımlar:









Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık