IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 07.Mart.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
The Sinking City Oyunu Steam'den Kaldırıldı!




Oyun geliştiricisi ile yayınlayıcı arasında anlaşmazlık çıkması sonucu The Sinking City oyunu korsan olarak iddia edildi bu yüzden tekrardan Steam'den kaldırıldı.

Oyun geliştiricisi ile yayınlayıcı arasında anlaşmazlık çıkması sonucu The Sinking City oyunu korsan olarak iddia edildi. Bu yüzden de Steam sürümü yayından bir kez daha kaldırıldı.

The Sinking City oyunu yayın hayatından çıkıp yeniden girmesi ile sallantılı bir şekilde devam ediyor. Oyunun geliştirici firması olan Frogwares oyunun Steam sürümünün korsan olduğunu iddia ediyor. Geliştiricinin bu iddiası ve isteği üzerine de oyun Steam mağazasından kaldırıldı. Daha önce de aynı problemden dolayı The Sinking City oyunu yayından kaldırılmıştı.

The Sinking City 2. Defa Kaldırılıyor

Oyunun geliştirici ekibi Frogwares, oyunu yayınlayan firma Nacon'un başka bir oyunun özel sürümünü kırması ve değiştirmesi sonucu yayınladığını iddia etmişti. İddiaya göre Nacon firması Gamesplanet için özel bir sürümü kırıp Steam'e bu oyunu yayınlamış. Bu iddia üzerinde Steam duyurular kısmında oyunun korsan olduğu ve oyuncuların bu oyunu almaması gerektiği duyurulmuştu. Bu duyurunun ardından oyun Steam üzerinden 2. defa kaldırıldı.

The Sinking City, geliştirici firmanın açıklamasında "kendi çıkarlarını düşünmüşler fakat devasa dijital ayak izleri bırakmışlar" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Playerbros
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık