IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/)
-   -   Merve Boluğur ve Mert Aydın evlendi mi? Merve Boluğur ne zaman evleniyor? (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/34023-merve-bolugur-ve-mert-aydin-evlendi-mi-merve-bolugur-ne-zaman-evleniyor.html)

BBQ SAUCE 03.Eylül.2022 00:15

Merve Boluğur ve Mert Aydın evlendi mi? Merve Boluğur ne zaman evleniyor?
 
https://i.hbrcdn.com/haber/2022/09/0...8_3425_amp.jpg
16 Eylül 1987 yılında İstanbul'da Yugoslav göçmeni bir annenin ve İzmirli bir babanın kızı olarak dünyaya gelen ünlü oyuncu Merve Boluğur son günlerde magazin gündeminde sıkça adından söz ettiriyor. İnstagram'a Mert Aydın ile attığı son gönderinin ardından Merve Boluğur Mert Aydın evlendi mi? Merve Boluğur ne zaman evleniyor? merak edildi.
Merve Boluğur Mert Aydın evlendi mi? Ünlü oyuncu Merve Boluğur son günlerde magazin gündeminde sıkça adından söz ettiriyor. İnstagram'a Mert Aydın ile attığı son gönderinin ardından Merve Boluğur Mert Aydın evlendi mi? Merve Boluğur ne zaman evleniyor? merak edildi. İşte detaylar...
MERVE BOLUĞUR VE MERT AYDIN EVLENDİ Mİ?

Merve Boluğur, resmi instagram hesabında "I said yes kocam" notuyla paylaştığı son gönderisinde evlilik teklifi aldığını ve evet dediğini duyurdu. Merve Boluğur'un evleneceği isim ise; DJ Mert Aydın. Merve Boluğur ve Mert Aydın'ın ne zaman evleneceği ile ilgili henüz açıklanmış bir tarih yok.
İşte, Merve Boluğur'un evlilik teklifi gönderisi;
https://i.hbrcdn.com/haber/2022/09/0...688_5122_m.jpg
DJ MERT AYDIN KİMDİR?

Mert Aydın, 6 Mart 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. 14 yaşında iken profesyonel olarak müzik eğitimlerine başlayan Mert Aydın'ın müziğe ilgisi çok küçük yaşlardayken başlamıştır. Aydın'ın ailesi müzik eğitimi almasına sıcak bakmasa da ona engel olamamışlar.
https://i.hbrcdn.com/haber/2022/09/0...688_5836_m.jpg




haberler.com


Forum Saati: 15:13. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.