IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Oyuncu Selahattin Paşalı baba oldu


Geçtiğimiz nisan ayında nikah masasına oturan oyuncu Selahattin Paşalı ile sosyal medya fenomeni Lara Tümer çiftinin kızları Leyla Pera, dünyaya geldi. Müjdeli haberi sosyal medya hesabından paylaşan Tümer "İsmimizi anne ve baba olarak değiştirdik" ifadelerini kullandı.


Oyuncu Selahattin Paşalı, 3 ay önce sevgilisi Lara Tümer ile dünyaevine girdi. Mutlu bir şekilde evliliklerini sürdüren çiftten beklenen müjdeli haber geldi. İkili kızları Leyla Pera'yı kucaklarına aldı.
"İSMİMİZİ 'ANNE' VE 'BABA' OLARAK DEĞİŞTİRDİK"

Sosyal medya fenomeni Lara Paşalı, ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşadı.1 Temmuz'da doğum yapan Paşalı, haberi Instagram hesabından yayınladığı gönderi ile takipçilerine duyurdu. Eşi ve kızıyla birlikte çekilen siyah beyaz fotoğrafları paylaşan Paşalı, "İsmimizi anne ve baba olarak değiştirdik. Ailemize hoş geldin Pera'm. Seni seviyoruz" ifadelerini kullandı.







BODRUM'DA TATİL

İkili geçtiğimiz ay tatil sezonunu Bodrum'da açarak Ortakent'teki bir plajda görüntülenmişti. Paşalı ve Tümer çifti bir süre plajda sohbet ettikten sonra soluğu denizin serin sularında almıştı. Denizde eğlenceli anlar yaşayan çiftten ünlü oyuncu, bir ara hamile eşini sırtında da taşımıştı.






Haberler.com / Miray Kaya - Magazin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık