IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Haziran.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Amerikan Güreşi sunucusundan çarpıcı itiraf: Annemin uğradığı tecavüz sonucunda dünyaya geldim


Amerikan Güreşi WWE sunucusu Kayla Braxton, kendisiyle alakalı bir itirafta bulundu. Amerika'da bazı eyaletlerde kürtajın yasaklanmasını eleştirerek, annesinin uğradığı tecavüz sonucu kendisinin dünyaya geldiğini söyledi.


ABD'de Yüksek Mahkeme, kürtajı ABD'de anayasal hak yapan 1973 tarihli Roe v. Wade davasını bozma kararı aldı. ABD'de artık kürtaj anayasal hak sayılmıyor ve bazı eyaletlerde şimdiden kürtaj klinikleri kapatılmaya başlandı. WWE'nin ünlü sunucusu Kayla Braxton, bu karara tepki veren insanlar arasında yer aldı.

İTİRAF ETTİ

People.com sitesinde yer alan habere göre, WWE'nin sunucusu Kayla, annesinin kimliği belirsiz bir adam tarafından cinsel saldırıya uğradıktan sonra kendisine hamile kaldığını yazdı. Annesinin kendi hür iradesiyle doğurmayı seçtiğini söyleyen Braxton, "Ben bir tecavüz ürünüyüm. Anneme bir yabancı tarafından tecavüz edildi. Bugüne kadar ikimizin de öz babamın kim olduğu hakkında hiçbir fikrimiz yok. Bana sahip olmayı seçti. Bir yasa ona zorunda olduğunu söylediği için değil. Her zaman bizim seçimimiz olmalı" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Nezih Yücel Akşener -


  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık