IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/)
-   -   Tepki Geldi! Paylaşımı Kaldırmak Zorunda Kaldı (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/23332-tepki-geldi-paylasimi-kaldirmak-zorunda-kaldi.html)

Emre 25.Mart.2022 00:17

Tepki Geldi! Paylaşımı Kaldırmak Zorunda Kaldı
 
https://foto.haberler.com/haber/2022...819371_amp.jpg

Son paylaşımı *****grafik bulunan ve Instagram tarafından kaldırılan sosyetik güzel Eda Taşpınar, paylaşımlarına bir yenisini ekledi. "Bir Zamanlar Adem ve Havva" notuyla paylaştığı *****grafik paylaşımı takipçilerinin tepkisini çekti. Tepkiler artınca Taşpınar, fotoğrafı hemen kaldırdı.

Instagram'da günlük hayatını sık sık takipçileriyle paylaşan Eda Taşpınar, sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerin başında geliyor. Hayatının büyük bir bölümünü de genellikle tatilde olan ve o anlardan fotoğraflar yayınlayamaya devam eden Taşpınar, Instagram'daki son paylaşımıyla gündeme geldi.

Snob Magazin'in özel haberine göre; Son paylaşımı *****grafik bulunan ve Instagram tarafından kaldırılan Taşpınar, yine olay yaratacak bir gönderiyle tepki topladı. Cinsel organını yaprakla kapattığı ve "Bir Zamanlar Adem ve Havva" notuyla paylaştığı *****grafik paylaşımı takipçilerinin tepkisini çekti.

Taşpınar tepkilerin artması nedeniyle fotoğrafı hemen kaldırdı.

https://foto.haberler.com/haber/2022...14819371_o.jpg

Kaynak:Snob Magazin


Forum Saati: 08:44. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.