IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/)
-   -   İrem Derici konsere damga vuran elbisesi hakkında konuştu: Bu sefer alttan göğüs dekoltesi verdim (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/20573-irem-derici-konsere-damga-vuran-elbisesi-hakkinda-konustu-bu-sefer-alttan-gogus-dekoltesi-verdim.html)

Emre 02.Aralık.2021 21:29

İrem Derici konsere damga vuran elbisesi hakkında konuştu: Bu sefer alttan göğüs dekoltesi verdim
 
https://i.hizliresim.com/hm9bt6u.gif

Son dönemin popüler isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı İrem Derici'nin konserine, kıyafeti damga vurdu. Göğüs dekolteli kıyafeti hakkında konuşan Derici, "Bu sefer alttan dekolte verdim" dedi.Pop dünyasının son dönemde en çok konuştuğu isimlerin başında İrem Derici geliyor. Ünlü şarkıcı, bir yandan sansasyonel açıklamalar yapmayı sürdürürken, bir yandan da konserlerini veriyor. Derici'nin son konserinde giydiği elbise ise olay oldu.

"BU SEFER ALTTAN DEKOLTE VERDİM"
Sahne için hiçbir masraftan kaçınmayan ve her daim iddialı kostümler seçen Derici bu sefer de alttan göğüs dekoltesi verdi. Konserden pozlarını paylaşan Derici paylaşımında ise "Bu sefer alttan dekolte verdim" yorumunda bulundu.

YORUM YAĞDI
Mavi iddialı kıyafetiyle hayranlarından beğeni toplayan Derici'ye "Gittikçe güzelleşen şeylerin başında sen varsın" yorumları yağdı.

https://foto.haberler.com/haber/2021...662_1558_m.jpg

https://foto.haberler.com/haber/2021...662_2699_m.jpg

Kaynak:Haberler.com


Forum Saati: 10:33. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.