IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 24.Ekim.2021   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Sosyetik isim Aslı Şen, dinlemeye gittiği Linet'i topa tuttu: Erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderiyordu




Cemiyet hayatının ünlü ismi Aslı Şen bir grup kadın arkadaşı ile Linet'i dinlemeye gitti. Ardından Linet'in üzerine çarpı koyduğu bir fotoğrafı paylaşıp şarkıcıyı topa tuttu. Ön masada olduğunu söyleyen Şen, Linet'in kendilerine selam vermediğini ancak erkeklerin olduğu masaya gülücükler gönderdiğini iddia etti.Aslı Şen sosyal medya hesabından Linet'i hedef aldı. Dün akşam Yeni Gazino'da sahne alan şarkıcı Linet'i dinlemeye giden Şen, Linet'in ilgisiz olduğunu ve göz teması kurmadığını iddia eden bir paylaşım yaptı. Aslı Şen sonrasında ise şarkıcının üzerine çarpı koyarak sosyal medya hesabından ateş püskürdü.

"NEDEN STAR OLMADIĞINI ANLADIK"
Aslı Şen, "Seyretmiş olduğunuz sanatçı adabı muaşeretten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" dedi.

"ERKEKLERİN OLDUĞU MASAYA GÜLÜCÜKLER GÖNDERDİ"
Hızını alamayan Şen daha sonra ise şunları yazdı: "Yıllardır canlı müzik mekanlarında birçok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabı muaşeret gereği sanatçı, özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir. Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce Bodrum People'da da yapmıştı, herhalde ben yanlış anladım demiştim. Dün gece de aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen, sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik. Biraz Tarkan'ı, Ebru Gündeş'i, Kenan Doğulu'yu, Zülfü Livaneli'yi, Sezen Aksu'yu izlemesinin öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef."







Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık