IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Magazin Haberleri (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/)
-   -   "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik kendini bu sözlerle savundu: Kendime keko demek istedi (https://www.ircforumda.net/magazin-haberleri/16333-quotmini-etek-giymis-kizla-benim-kulturum-ayni-miquot-diyen-oyku-celik-kendini-bu-sozlerle-savundu-kendime-keko-demek-istedi.html)

Serçe 30.Haziran.2021 08:48

"Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" diyen Öykü Çelik kendini bu sözlerle savundu: Kendime keko demek istedi
 
Son olarak 'Survivor' yarışmasıyla ekranlara gelen ve "Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?" sözleriyle tepki çeken oyuncu Öykü Çelik, mini etekli görüntülenince sözlerine açıklık getirdi. Tam anlaşılamadığını ifade eden Çelik, "Haberin tamamını okusalar beni anlayacaklardı. Ben kendime keko demek istedim" dedi.

Ünlü oyuncu Öykü Çelik, önceki gün Türkbükü'nda objektiflere takıldı. Mini elbisesiyle dikkatleri üzerine Çeken Çelik'e, "Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?" sözleri hatırlatıldı.

Güzel oyuncu bunun üzerine, "Haberin tamamını okusalar beni anlayacaklardı. Ben kendime keko demek istedim. Daha önceden mini etek giymediğim için" ifadelerini kullandı.3


Tek başına tatil yaparak denizin ve güneşin tadını çıkaran güzel oyuncu, yarışmanın finali için İstanbul'a döndükten sonra ise çalışmaya başlayacak.
Kaynak : Haberler. Com


Forum Saati: 16:35. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.