IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 30.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
Arama Ağı kampanyaları ve anahtar kelimelerle nasıl çalışır?


Maksimum Performans kampanyaları, mevcut arama ağı kampanyalarını tamamlar ve anahtar kelime hedeflemenize uygun şekilde çalışır. Kullanıcının arama sorgusu, hesabınızdaki herhangi bir eşleme türündeki kullanılabilir bir Arama Ağı anahtar kelimesiyle aynıysa Arama Ağı kampanyası, Maksimum Performans kampanyasından daha öncelikli olur. Sorgu, uygun bir Arama Ağı anahtar kelimesiyle (arama teriminin yazımı düzeltilmiş hali dahil) aynı değilse Reklam Sıralaması en yüksek olan kampanya veya reklam seçilir. Reklam Sıralaması hesaplanırken reklamın alaka düzeyi ve performansı dikkate alınır.

Bazen, mevcut anahtar kelimelerin kullanıma uygunluğuyla alakalı etkenler nedeniyle bunları ilgili Arama Ağı kampanyası yerine Maksimum Performans kampanyasında görebilirsiniz. Bir Arama Ağı anahtar kelimesinin reklam tetiklemeye uygun olmamasının birkaç nedeni olabilir:

Kampanya veya reklam grubu genelindeki hedeflemeyle örtüşmemesiReklam grubuyla ilgili hiçbir reklam öğesinin veya açılış sayfasının onaylanmamasıDurumunun "düşük arama hacmi" olmasıKampanyanın bütçeyle sınırlı olması
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık