IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 04.Eylül.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Falda Kayık


Kahve falında kayık görmek, tatilin, huzur ve mutluluğun, eğlencenin sembolüdür. Rızık ve bereketin artacağına, bu hafta hem sizin hem de ailenizin hayatı oldukça iyi bir şekilde ilerleyecek.

Kendi yaptığınız hataların cezasını çekme dönemi artık geldi, pişmanlıklarınız fayda etmeyecek ve içerisinde bulunduğunuz kötü işler sizide perişan edecek. Bu keder ve sıkıntılardan kurtulmak için iyi bir şekilde düşünmeniz, hatalarınızı fark etmeniz gerekiyor.İş ve okul hayatınız oldukça yoğun bir şekilde ilerleyecek ve yorucu çalışmalar karşısında oldukça bitkin bir hale geleceksiniz. Fakat bu çalışmalarınızın karşılığını yavaş yavaş almaya başlayacaksınız. Gün içerisindeki zamanınızın büyük bir çoğunluğunu yeni projenize ayıracaksınız. Bu projeler size maddi ve manevi olarak kazanç getirecek. İş yerinizde makamınız yükselecek ve terfi edeceksiniz.

Kahve falında kayık görmek ne anlama gelir sorusunun bir diğer cevabı ise aşk hayatınızda sevgilinizin ve eşinizin doğum günü yaklaşıyor ve ona uzun bir süredir istediği hediyeyi alarak onu mutlu edebilirsiniz. Bu arada arkadaşlarınızı son zamanlarda oldukça ihmal ediyorsunuz, aranızı soğutmayın ve onları üzmeyin
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık