IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK BALIK K BURCU


Balık ve yükselen Balıklar, kariyer, meslek ve göz önünde olacağız ortamlarda atılacak her tür iş ya da konu, bu hafta önem verdiğiniz konular olacak, Dolunayı bu alanda yaşayacaksınız. Kariyerinizde, meslek hayatınızda, iş ortamlarınızda amaç ve hedeflerinizde önemli bir Dolunay olacak çünkü bazı sonuçlara varmanız söz konusu ve bu sonuçlar para ile bağlantılı olabilir. İş hayatınızda patronlarınız ve üstlerinizle olan bağlantılarınıza tam da bu Dolunay zamanı biraz dikkat edin. Dolunayın iki üç gün öncesi ve iki üç gün sonrasına kadar hassaslıklarınız yüksek olabilir. Çalışmıyorsanız annenizin konu ve olayları, evliyseniz eşinizin ailesiyle ilgili konu ve olaylar bu Dolunayın konularından olacak. Dolunay zamanı hassas oluyoruz, Dolunay zamanı uçlarda yaşıyoruz, gelgitlerimiz çok yüksek oluyor. Hele ki Yay burcunda ya çok iyimser ve coşkulu olabiliriz ya da tam tersi o coşkunun ve o iyimserliğin bize hata yaptırmasına sebebiyet verebiliriz. O yüzden göz önünde olacağınız ortamlarda dilinizin kemiği olsun.

Pazartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiyor, ailevi konuları ele almak, evinizle ilgili yapılması gerekenleri planlamak ya da aile büyüklerinizle iletişimde olmak, emlak, alım satım, kiralama gibi işlerinizi tekrardan ele almak anlamında şanslı bir dönem olabilir.

Perşembe günü aile ortamlarınızda bağışıklık sisteminiz düşük çalışacak o yüzden bağışıklığınızı kuvvetlendirin, sağlığınıza gereken özeni gösterin. Aile büyüklerinizi bazı noktalarda hayal kırıklığına uğratmamaya çalışın. Perşembe günü bu etkiler varken diğer taraftan olumlu etkileri beklenmedik yerlerden gelecek güzel haberlerle yaşayacaksınız. Ev ve aile ile ilgili konularda önemli bazı beklentileriniz varsa, mesela uzaktan çok güzel haberler gelebilir, tam da olmayacak bu iş dediğiniz noktalarda alacağınız bazı haberlerle istediğiniz sonuçlara ulaşabilirsiniz. Cuma Cumartesi günleri biraz kendi halinizde olacaksınız ama Pazar günü sizi kimse tutamaz, kendi istek ve beklentilerinizi gerçekleştireceksiniz.

Pazar günü yakın çevrenizden bir insanın hayatında oluşacak bir olumsuzluk sizin hayatınıza da yansıyabilir. Kardeşlerinizle, sevdiğiniz insanlarla tartışmalara girmeyin ilişkileri kopma noktasına getirmeyin. Bu hafta biraz daha sakin olmanız gereken bir hafta, işle ilgili konulara odaklanmaya çalışın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık