IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK YAY BURCU YORUMU


Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta sizin için çok önemli bir hafta. Sizin burcunuzda bir Dolunay gerçekleşiyor. Hayatınızın yularını elinize almak istiyorsunuz. Kendinizle, sağlığınızla, fiziki görüntünüzle, gelecek planlarınızla ilgili önemli kararlar alma arifesinde olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla vermiş olduğunuz kararları kendi hayatınıza uygulayacak olabilirsiniz ya da bu dönem sevdiğiniz insanla çok fazla vakit geçirmiş kendinize vakit ayırmak istiyor olabilirsiniz. Bütün bunlar Dolunayın konusu ama ne olursun burası sağlık alanı olduğu için ay da Yay burcunda olduğu için çarpmalar, düşmeler, sakarlıklar, kalça, eklem ağrıları sıkıntıları, bacak problemlerine dikkat edin. Karaciğer yağlanmaları ya da karaciğer hassasiyetleri tam da bu Dolunay zamanı karşınıza gelebilir. Hayatınızla ilgili önemli kararlar devrede. Taşınmayla ilgili konularınız varsa bu noktalarda bazı hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Ailenizdeki insanlardan beklentileriniz yüksek olabilir ama bu dönem onların beklentilerinizi karşılamadığını görebilirsiniz.

Merkür İkizler burcuna geçiyor, ilişkiler hayatınızda önemli olmaya başlayacak. Sevdiğiniz insanla bazı noktalarda zorlandıysanız, kendinize vakit ayırmayı düşünüyorsanız Merkür’ün İkizler burcuna geçişiyle beraber 15 gün boyunca aranızdaki sıkıntı ve problemleri konuşacak durumlar yaratacaksınız. Her şeye daha çözümcül yaklaşacaksınız, anlaşmalar, sözleşmeler yapma, ortaklıklara girme anlamında da sizi destekleyecek iki hafta var bu iki haftayı iyi kullanın derim. Bu ara enerjiniz çok yüksek. Hem hobilerinizde hem özel hayatınızda hem iş hayatınızda gücünüzün tükenmediğini, her şeye yetebildiğinizi düşünüyorsunuz. Bu hafta da burada hiçbir sıkıntı ve problem yok. Partnerinizin ailesi ya da onların hayatında bazı zorlanmalar olabilir. Partnerinizden gelecek bazı haberler onun iş hayatından kaynaklı olabilir. Bu etkiden yana Perşembe günü sıkıntılı haberler var ama aynı zamanda yine Perşembe günü çok da keyifli planlar yapabilirsiniz. İlişkilerden yana şansınız gülmediysebu hafta oluşacak Dolunayla beraber bu alan hareketleniyor.

Pazar günkü Venüs Satürn karesi işle ilgili konularda dikkatli olmamız gerektiğini gösteriyor, işlerinizi son dakikaya bırakmayın, işlerinizi zora sokacak durumlar yaşanabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık