IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK BAŞAK BURCU


Başak ve yükselen Başaklar, eviniz, aileniz, yuvanız hafta önemli olacak. Salı günü oluşacak Dolunayı da bu alanlarda yaşayacaksınız. Ailevi konularda verilmesi gereken önemli bir karar gündeme gelebilir. Aile büyüklerinizin hayatında önemli olaylar oluşabilir ya da kariyerinizde yaşadıklarınızı ailenizdeki insanlarla paylaşmak ya da tam kendinizi işe verirken ailenizde yaşanacak bir olayla karşılaşmak bütün bunlar olasılıklar arasında. Aile hayatınız için yapılacak bir harcama, bir alışveriş gündeminize yerleştirebilir. Ne olursa olsun aile ortamlarınızda fanatikçe yaklaşımlardan, kafanıza estiği gibi yaşamaktan kaçının. Fikirleriniz, inançlarınız konusunda haklılığınızdan çok emin olabilirsiniz bu da ilişkilerinizi gereksiz yere gerebilir.

Pazartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiyor kariyer ve meslek alanlarında kendinizi göstereceğiz 15 günlük sürece giriyorsunuz. Çok gezeceksiniz, dolaşacaksınız ama aynı zamanda işlerinizi de rayına oturtmak isteyeceksiniz. Birden fazla işle uğraşmak bu dönemin önemli konuları arasında o yüzden sinir sisteminizi sağlam da tutmaya özen gösterin. İlişkilerde hayal kırıklıkları yaşamamak adına Perşembe günü karşı taraftan beklentinizi bir parça da olsa düşürmeye özen gösterin çünkü sevdiğiniz insan sizin beklentilerinizi bu dönem istediğiniz gibi karşılamayabilir. Perşembe günü kariyer ve meslek alanınızda güzel bir sonuç karşınıza gelecek, beraber çalıştığınız insanların sizi desteklediğini göreceksiniz. İş hayatınızda önemli bir adım atmak istiyorsanız Perşembe günü bütün bu kararı devreye sokabilirsiniz.

Hafta sonuna doğru yapılması gereken gündelik işler gündemde olurken, Pazar günü ikili ilişkiler ve özel hayatınıza odaklanacaksınız ama Pazar günü dış ortamlardaysanız, tanımadığınız çevrelerde bulunacaksanız bu noktalarda biraz sıkıntı ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz var. Yanınızda çalıştırdığınız insanlar varsa bu dönem onların da ilişkiler bazında zorlandığını görebilirsiniz. Hafta sonu ilişkilerinize ekstra özen gösterin, çok da fazla para harcamayın.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık