IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 18.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
18-24 HAZİRAN 2022 HAFTALIK ASLAN BURCU


Aslan ve yükselen Aslanlar, aşk, keyif, çocuklarla ilgili konular, sanatsal ve kreatif işler, hobiler bu hafta bu alanlar sizi daha fazla ilgilendirecek. Salı günü oluşacak Dolunay aşk evinizde gerçekleşiyor. Aşk hayatınızda alevli, ateşli, iyimser, coşkulu birtakım hareketlenmeler devreye girebilir. Özel hayatınızda ya da çocuğunuzla olan ilişkilerinizde biraz fanatikçe davranıyor olabilirsiniz aşırı iyimser de davranıyor olabilirsiniz bu etkiye karşı dikkat edin. Ama gücünüzün yerine geldiği bir dönem olacak bu yüzden sportif faaliyetler olsun aktiviteler olsun, bu gibi alanlara daha fazla vaktinizi ayırmak isteyebilirsiniz ya da bu alanlardan bir iş teklifi aldıysanız bu Dolunay bununla ilgili konulara karar vermeniz gerekecek.

Pazartesi günü Merkür İkizler burcuna geçiyor sosyal çevre alanlarınızda iletişiminizi hızlandırıyorsunuz. Arkadaşlarınızla daha fazla görüşebilirsiniz, fikirlerinizle, düşüncelerinizle onları etkilemeniz de söz konusu. Beraber iş birliği içerisine girmek, önemli işlerde bulunmak anlamında da şanslı bir süreç. İşten elde edilen gelirleriniz 2 hafta boyunca gayet güzel akabilir. Perşembe gününe dikkat, arkadaşlarınızla aranızda parasal bir meselenin sıkıntı haline geldiğini görebilirsiniz. Yine para ile ilgili konularda gerçekçi adımlar atamadığınızı gördüğünüz bir süreç olacak. Bu noktalarda biraz zorlanma etkisi var ama yine Perşembe günü özel hayatınızdaki insan, sevdiğiniz kişi girişimleriniz, fikirleriniz ve düşünceleriniz konusunda sizi fazlasıyla destekleyecek. Eğer bu dönem aşk evinde oluşan Dolunaydan kaynaklı olarak yeni bir insanla tanışırsanız Perşembe günü itibariyle bu insanla aranızdaki durumu netleştirmek, ilişkinizi bir üst aşamaya taşımak anlamında önemli kararlar alınabilir.

İlişkiler Cumartesi gününe kadar hayatınızda önemli olurken, Pazar günü Venüs’ün Satürn’den aldığı zorlayıcı açıyla ilişkilere gereken özeni göstermeyi de ihmal etmeyin. Venüs Satürn karesini aile ve özel hayat alanında yaşayacaksınız. Demek ki eşinizin ailesiyle bu dönem anlaşmak çok da kolay olmayabilir ya da göz önünde olacağınız ortamlarda bir inatlaşmanın ya da bir konunun sevdiğiniz insanla aranızdaki tansiyonu yükseltmesi söz konusu olabilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık