IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK BALIK BURCU


Balık ve yükselen Balıklar, bu hafta ikili ilişkiler ve özel hayatınız gündemde. Aşk diyenler, karşı taraftan sevgi ve ilgi görmek isteyenler, sevdiği insanla bütünleşmek isteyen tüm Balıklar, bu hafta ilişkiler Çarşamba 18.32’ye kadar hayatınızda görülür olacak.

Çarşamba akşamından Cuma gece saatlerine kadar hem yapacaklarınıza odaklandığınız hem de para ile ilgili alanların aktif olduğu zamanları temsil edecek. Ama haftaya ilişkiler bazında en keyifli başlayacak olan burç sizsiniz. Karşı tarafı çok fazla eleştirmemeye özen gösterin çünkü ay Başak’tayken eleştirinin dozunu kaçırma riski de var. Çarşamba akşam saatlerine kadar sevdiğiniz insanla daha uyumlu olmaya özen gösterin.

İçsel gerginlikleriniz Salı günü yüksek olacak, siz bu içsel gerginliklerini parasal alanda yaşayacaksınız. Para ile ilgili ani verdiğiniz bir karar aklınıza takılabilir. Yakın çevrenizdeki insanlara parasal yardım yapıyorsanız bu dönem üzerinizde ekstra bir baskı oluşturduğunu düşünebilirsiniz.

Cumartesi günü Merkür’ün Plüton ile olumlu açısı iletişimsel işleriniz ve faaliyetlerinizde her tür konuda ikna yeteneğinizin kuvvetli olduğunu ve öğrenmekten, derine inmekten mutluluk duyduğunuz da gösteriyor. O yüzden eğitimle ilgili bir çalışma yapacaksınız, kendinizi derslerinize vermek istiyorsanız Cumartesi bu anlamda gayet keyifli görünüyor. Bu konularla alakanız yoksa arkadaşlarınızla beraber çok da keyifli programlar yapabilirsiniz.

Pazar günü ise çok daha hızlı, ani, beklenmedik olaylar devrede olacak. Yakın çevrenizi içeren konularda da önemli haberler alabilirsiniz, beklenmedik haberler sizi sürpriz sonuçlarla şok edebilir. Kısa vadeli bazı planlarınızın değiştiğine şahit olabilir, akrabalarınızın hayatında hızlı, bazı olayların devrede olduğunu görebilirsiniz. Pazar günü ise farklı sıradışı bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık