IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen Emre

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK KOVA BURCU


Kova ve yükselen Kovalar haftanız ödemelerle, parasal işlerle başlıyor. Para ile işiniz yoksa bu hafta başı biraz kendi halinizde biraz da ketum olacağınız anlamına geliyor. Ama genel itibariyle ayın bu pozisyonu ortak parasal konular, muhasebe işleri, vergiler, krediler, banka işlemleri olacak. Çarşamba akşam saatlerine kadar bu etkiler altındasınız.

Çarşamba akşamından Cuma gece saatlerine kadar dış ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Evinizde olsanız bile akşam saatleri yürüyüşlere çıkmak, insanlarla bir arada olmak önemli olacak. Hafta sonu daha da hareketli bir zaman dilimi, topluma karışmak ve kalabalık ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz.

Salı gününe dikkat, yakın çevrenizden alacağınız bazı haberler sizi aşağıya çekebilir. Bazı engellerle karşılaşma ihtimaliniz var ya da içsel gerginlikleriniz bu dönem yüksek olabilir. Araba kullanırken, bir yerden bir yere giderken özellikle kendinizin neden olabileceği birtakım sakarlıklara, kazalara karşı dikkatli olun.

Cumartesi günü Merkür’ün Plüton ile güzel bir açısı var. Ev ortamlarınızda yapılacak boya, badana, tadilat gibi işlemlerle ilgili ikna edemediğiniz kim varsa bu kişileri ikna edebilirsiniz ya da evinizle ilgili bir konuda karar verecekseniz Cumartesi bu kararları devreye sokmak çok daha yerinde olabilir. Pazar günüyse ev hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olaylar devreye giriyor. Beklenmedik bir misafir ağırlayabilirsiniz ya da her zaman geçirdiğinizden daha farklı bir hareketlenme ya da daha farklı bir gün sizi bekliyor olabilir. Evinizde ustalar varsa, bir işlem varsa burada hızlı, beklenmedik olaylara açık olabilirsiniz. Elektrikten kaynaklı bir problemle de karşılaşabilirsiniz. Ama bilin ki mevzu evinizden, ailenizden, yuvanızdan ya da baba ile ilgili konulardan gelecek.
Feronia bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık