IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK OĞLAK BURCU


Oğlak ve yükselen Oğlaklar, Çarşamba akşam saatlerine kadar dış ortamlar ve diğer insanlarla yapılacak işlerle haftanız başlıyor. Bu hafta göz önünde olacağınız ortamlar önem kazanıyor. Hafta sonuna kadar yalnız kalmayacaksınız, hızlı, bereketli bir dönem olacak. İş hayatınız, yapılması gerekenler, sağlamanız gereken önemli dengeler devreye girerken hafta sonu daha çok arkadaş ortamlarınızda bulunduğunuz yerlerde hayatın keyfini, tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Bu dönem arkadaşlarınızla eskisi gibi yakın olmadığınızı fark ediyorsunuz. Belki siz belki de arkadaşlarınız değişmiş olabilir. Bunları gördüğünüz ve krizleri de arkadaş ortamlarınızdan yaşayacağınız bir yıl olacak. Hafta sonu arkadaşlarınızın yanına gitseniz bile orada eskisi gibi kendinizi güvende hissetmiyor olabilirsiniz.

Salı günü ev hayatınızda parasal konularda birtakım gerginlikler, içsel stresler karşınıza gelebilir. Cumartesi günü ise özel hayatınızda sevdiğiniz insanı ikna etmesini çok rahat bir şekilde başaracaksınız. Hatta aranız bozulduysa, eskisi gibi değilseniz, hafta sonu itibariyle onun gönlünü almanın tam zamanı.

Pazar günü hızlı, ani, beklenmedik verilecek kararlarla güzel bir gün sizi bekliyor olabilir ya da sevdiğiniz insanın aslında çok hızlı, ani kararla davranışlar sergilediğini görebilirsiniz. Hızlı harcamalar gündeme gelebilir. Bu dönem riskli yatırımlardan mümkün olduğunca uzak durun. Yine ani, hızlı, beklenmedik bir çocuk ya da bebek haberi gündeme düşebilir.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık