IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK YAY BURCU


Yay ve yükselen Yaylar, bu hafta kariyerinize, mesleğinize, yapılması gerekenlere kendinizi fazlasıyla kaptıracaksınız. Hiçbir iş yapmıyorsanız da kalabalık ortamlarda olmak isteyeceksiniz, evinizde yuvanızda olmak bu aralar sizi biraz boğacak. Çarşamba akşam saatlerine kadar bu etki var ama çalışıyorsanız da çok keyifli hareketli, verimli bir süreç. İş hayatınızda güzel verimlilikler karşınıza gelecek, üretken bir dönem.

Çarşamba akşamından Cuma gece saatlerine kadar sosyal çevrenizle beraber olmak isteyeceksiniz. Arkadaşlarınızla bolca vakit geçirebilirsiniz. Zaten çok çalıştığınız bir dönem, şimdi biraz arkadaşlarla, çevrenizle rahatlamaya da ihtiyacınız var. Hatta işinizin gelirleriyle ilgili parasal konularla ilgili konular da Çarşamba akşam saatleri itibariyle aktif olmaya başlıyor, Cuma gece saatlerine kadar da sürecek.

Bu hafta aşk hayatınızda içsel gerginlikleriniz yüksek olabilir, sevdiğiniz insanla bazı konularda anlaşamama etkisi devrede olacak ya da ona gereken vakti harcayamayabilirsiniz. Bunlar da üzerinizde baskı ve stres oluşturabilir. Cumartesi günü iş hayatınızda önemli bir projede bir insanı etkilemesini başarabilirsiniz. Bazı noktalarda ikna olmadıklarını noktalarda karşı tarafı çok rahat bir şekilde ikna edebilirsiniz. Siz işinizde derine gitmek, işinizde daha güzel sonuçlar elde etmek istediğiniz müddetçe hafta sonu bu anlamda sizi destekleyecek.

Diğer taraftan pazar günü ani, hızlı, beklenmedik olaylara da açık olmamız gerekiyor. Hızlı gelişmeler iş hayatından devrede olacak. Gelen bir telefonla işte bir konu gündeme gelebilir ya da bir iş teklifi alabilirsiniz, yeni bir işin, bir projenin karşınıza geldiğini görebilirsiniz. Bu etkiler önünüzdeki haftaya da yansıyabilir. Yine ne olursa olsun burası sağlık eviniz olduğu için hızlı, ani, beklenmedik gelişmeler sağlık alanından da sizi vurabilir o yüzden bu etkilere dikkat edin.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık