IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK AKREP BURCU


Akrep ve yükselen Akrepler, arkadaşlarınızdan alacağınız haberler, sosyal çevrenizle beraber verilecek kararlar ve haftanızı buna göre şekillendirmek ön planda olacak. Geleceğinizi ilgilendirecek önemli haberler devrede ve bu hafta siz de önemli kararları hayatınıza geçirmek istiyor olabilirsiniz. Bunun için Çarşamba akşam saatlerine kadar vaktiniz olacak. Çarşamba akşam saatlerinden Cuma gece saatlerine kadar biraz daha kendi içinize döndüğünüz, yalnız kalmaktan hoşlandığınız ve işinize gücünüze daha fazla odaklanabilirsiniz.

Salı gününe dikkat. Ev ortamlarınızda yaşanacak ufak bir sağlık krizi ya da sağlıkla ilgili bir sıkıntı içsel gerginliklerinizi yukarıya çekebilir. Cumartesi günü Merkür’ün Plüton’la olumlu açısı yakın çevrenizdeki insanlarla katılacağınız birtakım etkinliklerde organizasyonlarda ya da planlarda güzel sonuçları karşınıza getirebilir. Aynı zamanda yine yakın çevrenizden bir insanın sizi ikili ilişkiler konusunda ikna ettiğini görebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yakınınızdaki güçlü insanlardan bu noktada destek almayı da ihmal etmeyin çünkü bu insanlar sizi birileriyle tanıştırmak isteyebilir.

Pazar günü Venüs Uranüs kavuşumları ikili ilişkiler ve özel hayatınızda hızlı, ani, beklenmedik olayları karşınıza getirebilir. Bu taşınma ile ilgili konular olabilir ya da sevdiğiniz insanın hayatında vereceği çok ani, farklı kararları içerebilir. Bu dönem farklı, değişik, sıra dışı, sizi heyecanlandıran ne varsa onun peşinden koşmamız gereken de bir dönem olacak. Şimdiye kadar yaşadıklarınızdan çok daha farklı ve geleneksel olmayan bir ilişki içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Var olan ilişkiniz varsa da sevdiğiniz insanla yine farklı ve sıra dışı birkaç gün geçirebilirsiniz.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık