IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK TERAZİ BURCU


Terazi ve yükselen Teraziler, bu hafta bazı işleriniz üst üste birikmiş olabilir ve bütün bunları nasıl organize edeceğinizi bilemiyor olabilirsiniz. Ama kendinizi biraz kalabalıktan ya da arkadaşlarınızdan soyutlarsanız Çarşamba akşam saatlerine kadar iyi bir organizasyonla istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Çarşamba akşam saatlerinden Cuma gece saatlerine kadar Ay sizin burcunuzda dolaşıyor. Eğer bu organizasyonu bu hafta başında yapmazsanız Çarşamba akşam saatlerinden sonra daha hareketli bir dönem olacağı için hiç yapamazsınız. O yüzden Çarşamba akşam saatlerine kadar işlerinizi organize edin sonrasındaysa bolca gezecek, kendi kafanıza göre davranacak, planlarınızı etrafınızdaki insanlara göre şekillendirecek ve çok çabuk değiştireceksiniz. İkili ilişkiler ve özel hayatınızla ilgili konularda Perşembe günü dikkatli olun.

Çocuğunuz varsa onunla ilgili konular ve aşk hayatınızla ilgili konularda da içsel gerginliklerinize Salı günü dikkat edin. Cumartesi günü para ile ilgili konularda yaşadığınız sıkıntı ve problemlerin geride kaldığını göreceksiniz. Ev, aile ve yuva hayatınız için yapılması gereken harcamalar konusunda ev hayatınızdaki önemli insanlardan istediğiniz destekleri bulabilirsiniz.

Cumartesi çalışmak ve kendinize odaklanmak için de uygun bir gün olacak. Pazar günü Venüs Uranüs kavuşumu ortak para alanlarınızda gerçekleşiyor. Hızlı ödemeler, hızlı bir borcun altına girme, evliyseniz partnerinizin parasal konularda vereceği hızlı, ani, beklenmedik olaylar devreye girebilir. Hem aşk hayatınız hem çocuklar hem de geleceğe yönelik işlerinizde hızlı harcamalarda bulabilirsiniz. Bu döneme dikkat edin, gelecek planlarınızı oluşturduğunuz bir dönem olduğu için parasal konularda rahat harcamalardan mümkün olduğunca uzak durun.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık