IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

1Beğeni(ler)
  • 1 gönderen Emre

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 08.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
06 – 12 HAZİRAN 2022 HAFTALIK aslan BURCU


Aslan ve yükselen Aslanlar, hem alışveriş hem de hesap kitap işleriyle haftanız başlayacak. Çarşamba akşam saatlerine kadar paraya biraz düşkün olabilirsiniz, para harcama isteğiniz yüksek olabilir ya da para ile ilgili beklediğiniz bir konu varsa bu konuyla ilgili alanlara daha fazla kendinizi vereceksiniz ama Çarşamba akşam saatlerine kadar ana konu para olacak. Sonrasında ise iletişimsel becerilerinizi artıracağız birkaç gün sizi bekliyor.

Yakın çevrenizde kim varsa onlarla geçirilecek güzel zamanlar Çarşamba akşam saatleri itibariyle Perşembe ve Cuma günü vaktinizin çoğunu alabilir. Bu hafta oradan oraya gezdiğiniz için hafta sonu daha çok vaktinizi evinize, yuvanıza ayırmak isteyebilirsiniz. Evinizde önemli bir meseleyi halletmek belki temizliğe kalkışmak ya da evinizde misafir ağırlamak önemli olacak.

İçsel gerginlikleriniz ilişkilerden yana olacak. Sevdiğiniz insanın yakın çevresi belki kardeşleri ile bir arada bulunduğunuz ortamlarda bazı gerginliklere açık olabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla gideceğiniz yerlerde bazı sıkıntılar ufak tefek engel ve problemlerle karşılaşma ihtimaliniz olabilir. Bunlar aslında öyle çok da görünür problemler olmayacak. Sizin üzerinize yaratılan, üzerinizde oluşturulan stresleri gösteriyor olacak size o yüzden çok da takılmayın.

Cumartesi günü göz önünde olacağınız ortamlarda etrafınızdaki insanları etkilemesini başaracaksınız. Cumartesi günü çalışıyorsanız iş ortamlarınızda uzun zamandır ikna etmek istediğiniz bir konuda patronlarınızı, üstlerinizi ikna edebilirsiniz ve işinizde ne yapmanız gerektiğini çok net bir şekilde görebilirsiniz. Pazar günü yine göz önünde olacağınız ortamlarda hızlı, ani, beklenmedik olaylar devrede olabilir. Eğer evliyseniz partnerinizin ailesi ya da sizin annenizin hayatında yine çok ani, hızlı, sürpriz gelişmeler karşınıza gelebilir.
Allecra bunu beğendi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık