IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 26.Temmuz.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Lyn Skincare Lyn Arındırıcı Peeling




Lyn Arındırcı Peeling içeriğinde yer alan doğal bir antioksidan olan defne yaprağı ile cildinizde biriken kiri ve yağı temizleyerek doğal ve sağlıklı bir cilt görümüne kavuşmanızı sağlar. Peeling mikro tanecikler içerdiği için gözenekleri derinlemesine temizleyerek düzenli kullanım durumunda siyah nokta ve sivilce oluşumunu engeller.

Peeling ayrıca beyaz kil içermektedir. Bu sayede cildinizde biriken ölü deri atılarak yenilenmiş canlı ve parlak bir cilt görünüm sunar. Ürün matlaşma ya da yağlanma durumlarına karşı Ph değeri koruma kalkanı ile savaş halindedir.

Defne yaprağı tozu ile cilt ölü derilerden arındırılır. Defne yaprağı suyu ile cilt kirlerden arındırılarak cilt yağı dengelenir. Kil ise cildin sebum dengesini sağlayarak cildi siyah noktalardan arındırır.

Peeling, yağlı ve karma ciltler için haftada 2 kez, kuru ve hassas ciltlerde ise haftada 1 kez kullanıma uygundur. Ürün tüm yüze uygulanıp 2 dakika beklenerek silinmelidir. Daha sonra bol su ile durulanmalıdır. Uygulama sonrası cildinizde bıraktığı parlak ve yumuşaklık hissini fark edeceksiniz. Ürün düzenli kullanılması durumunda cildin kaybettiği renk dengesi ve parlaklığı yeniden kazanır. Göz ve dudak çevresine uygulanmamalıdır. Ürün paraben içermez, dermatolojik olarak test edilmiştir.

listelist
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık