IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 25.Haziran.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Adana'da, eski sevgilisinin yüzünü ustura ile kesti, 6 yıl hapis cezası aldı


Adana’nın Çukurova ilçesinde ikamet eden A.O. (38) isimli şahıs, 2017 yılında sevgili olduğu Sefer B.’den (31) kıskanç olması ve sürekli kendisini darbetmesinden dolayı 5 ay sonra ayrıldı.

Tekrar sevgili olmak isteyen Sefer B., vücudunun her tarafına kadının adını ve sevgili olduğu tarihi yazdırdı.

Genç kadın, Sefer B.’den kurtulamadı. İHA’nın haberine göre; Sefer B., ayrıldıktan hemen sonra genç kadının otomobiline silahlı saldırı düzenledi.

4 ay yatıp çıktı
Bu olaydan dolayı Sefer B.’ye mahkeme, önce 3 yıl 9 ay hapis cezası verdi. Daha sonra bu ceza 2 yıl 9 ay 22 güne düşürüldü. Sefer B.’nin cezaevinde yattığı 4 aylık süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.



Elektronik kelepçeyi çıkardı, kadının yüzünü kesti
Sefer B. tahliye edildikten sonra da tekrar birlikte olmak için kadını tehdit etmeye başladı. Mahkeme bunun üzerine Sefer B.’ye elektronik kelepçe takılmasına karar vererek uzaklaştırma cezası verdi. Geçen yıl 28 Kasım günü A.O.’nun bir restoranda olduğunu öğrenip elektronik kelepçeyi çıkartarak restorana giren Sefer B., kadını önce darbedip daha sonra da ustura ile yüzünü kesip olay yerinden kaçtı. Kadının yüzüne sayısız dikiş atılırken, Sefer B. ise polis tarafından aranmaya başlandı.

Tahliyesini istedi
26 Aralık’ta yakalanan Sefer B., ifadesinin ardından çıkartıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 29. Asliye Ceza Mahkemesi’nde 21 Haziran’da görülen karar duruşmasında ise Sefer B., suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini talep etti. Ayrıca Sefer B., “Mahkemece lehime olan hükümlerin değerlendirilmesini talep ediyorum. Hakkımda tahliye kararı verilmesini talep ediyorum. Ben vereceğiniz karara saygı duyuyorum.” dedi. Mahkeme heyeti, Sefer B.’yi ‘Haksız tahrik ve iyi hal indirimi’ uygulanmadan 6 yıl hapis cezasına çarptırdı.

EnSonHaber
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık