IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan motosikletteki 14 ve 8 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti (https://www.ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/23942-asiri-hiz-nedeniyle-kontrolden-cikan-motosikletteki-14-ve-8-yasindaki-iki-kardes-hayatini-kaybetti.html)

Emre 18.Nisan.2022 23:20

Aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan motosikletteki 14 ve 8 yaşındaki iki kardeş hayatını kaybetti
 
http://i.haberler.com/haber/2022/04/...6_5956_amp.jpg

Osmaniye'de 14 yaşındaki bir çocuğun kullandığı motosiklet, aşırı süratten dolayı kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Feci kazada 14 yaşındaki sürücü ile birlikte yolcu konumundaki 8 yaşındaki kardeşi hayatını kaybetti.Türkmen beldesi Büyük Tüysüz Mahallesi'nde 14 yaşındaki İ.A., 8 yaşındaki kardeşi H.A'ı da alarak motosiklete bindi.

KONTROLDEN ÇIKARAK AĞACA ÇARPTILAR
İddiaya göre İ.A.'nın kullandığı motosiklet, aşırı süratten dolayı kontrolden çıkarak yol kenarındaki ağaca çarptı. Motosikletten fırlayan iki kardeş kanlar içerisinde yerde kaldı.

İKİ KARDEŞ DE HAYATINI KAYBETTİ
Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, İ.A.'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada aynı motosiklette bulunan 8 yaşındaki H.A. ise ağır yaralı olarak ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Küçük çocuk da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı


Forum Saati: 06:49. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.