IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Beylikdüzü'nde korkunç katliam! Cani adam, iki çocuğu ile eşini öldürüp intihar etti (https://www.ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/23011-beylikduzunde-korkunc-katliam-cani-adam-iki-cocugu-ile-esini-oldurup-intihar-etti.html)

Emre 09.Mart.2022 23:52

Beylikdüzü'nde korkunç katliam! Cani adam, iki çocuğu ile eşini öldürüp intihar etti
 
https://i.hizliresim.com/1qvfvb0.gif

Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde site içindeki evlerinde 1 kişi, eşi ile 2 ve 4 yaşındaki çocuklarını tabancayla öldürdükten sonra intihar etti. İhbar üzerine olay yerinde sevk edilen polis, savcı eşliğindeki incelemesini sürdürüyor.Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'ndekibir sitede saat 20.00 sıralarında yaşanan olayda, sitedeki 4 katlı binanın ikinci katında bulunan dairede oturan Bülent Aktaş, henüz bilinmeyen bir sebeple cinnet geçirerek eşi Kader Aktaş ile birlikte çocukları Mehmet Ali (7) ve Ömer Asil (2) öldürüp intihar etti.

POLİSLER AİLENİN CANSIZ BEDENLERİYLE KARŞILAŞTI
Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri daireyi kontrol edince ailenin cansız bedeniyle karşılaştı. Daireye giren ekiplerin olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı


Forum Saati: 22:32. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.