IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Ağustos.2021   #1
Çevrimdışı
Sular altında kalan dairede bir çanta dolusu ziynet eşyası bulundu


Selin vurduğu Bozkurt'ta arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Sular altında kalan dairelerde çalışma yapan ekipler tarafından bir çanta dolusu ziynet eşyası bulundu. İçinde altın bileklik ve kolyeyle birlikte Cumhuriyet altını, çeyrek altın ve değerli saatler olduğu tespit edilen çanta, Jandarma ve Kolluk Kuvvetlerine teslim edildi.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 4 gün önce yaşanan sel felaketinin ardından arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dördüncü günde sular altında kalan dairelerde arama-kurtarma faaliyetleri yürütüldü.

BİR ÇANTA DOLUSU ZİYNET EŞYASI BULUNDU

Taşan çay kenarında bulunan Yıldız Sitesi'nin, sular altında kalan zemin katında devam eden arama-kurtarma çalışmaları esnasında kime ait olduğu belli olmayan bir çanta dolusu ziynet eşyası bulundu. Binada çalışma yürüten Kastamonu Araç İtfaiye ekipleri tarafından bulunan ziynet dolu çanta, ilçede bulunan Afet Koordinasyon Merkezine götürülerek yetkililere teslim edildi.


Sular altında kalan dairede bir çanta dolusu ziynet eşyası bulundu

JANDARMA VE KOLLUK KUVVETLERİNE TESLİM EDİLDİ

Sel sularının bastığı Yıldız sitesinde arama kurtarma faaliyetleri yürüten ve ziynet dolu çantayı yetkililere teslim eden Uğur Büyükyiğit, "Evin içindeki tahliye sırasında değerli eşyalar bulduk. Teslim etmek için aldım. Jandarma ve Kolluk Kuvvetlerine teslim edeceğim" dedi. İtfaiye eri Büyükyiğit, çantanın içerisinde altın bileklik ve kolyenin yanı sıra Cumhuriyet altını, çeyrek altın ile beraber değerli saatler olduğunu belirtti.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Açık
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık