IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Güncel ve Son Dakika Haberler (https://www.ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/)
-   -   Bisiklet yüzünden kan aktı! Husumetlisini 6 kurşunla öldürüp kendi kafasına sıktı (https://www.ircforumda.net/guncel-ve-son-dakika-haberler/14047-bisiklet-yuzunden-kan-akti-husumetlisini-6-kursunla-oldurup-kendi-kafasina-sikti.html)

Miran 29.Nisan.2021 14:54

Bisiklet yüzünden kan aktı! Husumetlisini 6 kurşunla öldürüp kendi kafasına sıktı
 
https://foto.haberler.com/haber/2021...398_9666_o.jpg

Bursa'da aralarında daha önceden bisiklet meselesi yüzünden husumet bulunan iki kişi kavga etti. Bisikletin sahibi belinden çıkardığı silahla karşı tarafa 6 el ateş ederek öldürdükten sonra aynı silahla kafasına sıkarak intihara teşebbüs etti.Saat 10.45 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Sırameşeler Mahallesinde iddiaya göre aralarında daha önceden arabayla bisiklete çarpma konusundan husumet bulunan Hasan S. ve Abdurrahman K. tartışma başladı.

KOMŞUSUNU YARALAYIP İNTİHAR ETTİ
Tartışma yerini kavgaya bıraktı. Öfkeli Abdurrahman K. belinden çıkardığı silah ile husumetlisi Hasan S.'ye altı el ateş etti. Abdurrahman K. sonrasında kendi kafasına sıkarak intihara teşebbüs etti.

https://foto.haberler.com/haber/2021...14098398_o.jpg

HUSUMETLİSİ ÖLDÜ
Durumu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ağır yaralı Hasan S. ve Abdurrahman K. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi ve Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan vurulan komşu Hasan S., hayatını kaybetti.

https://foto.haberler.com/haber/2021...398_9666_o.jpg

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Derya EVREN


Forum Saati: 23:17. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.