IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Mart.2022   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti




Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar'ın gollerini ilk yarıda Kerem Aktürkoğlu'nun kaydetti. Beşiktaş'ta maçın son anlarında Rıdvan sahneye çıktı ama yeterli olmadı. Perşembe günü Avrupa Ligi son 16 rövanş maçında Barcelona'yı konuk edecek Galatasaray derbi zaferiyle moral buldu.Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar perşembe günü Barcelona ile oynayacağı Avrupa Ligi son 16 rövanş maçı öncesi büyük de moral kazandı.


KEREM ŞOV YAPTI
Galatasaray'ın gollerini Kerem Aktürkoğlu kaydetti. 22 ve 32'de sahneye çıkan Kerem, Galatasaray'a galibiyeti getiren isim oldu.

LYON'DAN TAKİP
Lyon'un scout şefi derbiyi yerinden izledi. Kerem Aktürkoğlu ve Ersin Destanoğlu için rapor yazdı. Double yapan Kerem performansıyla mest etti.

KARTAL TUTUK KALDI
Batshuayi, Larin, Josef ve Rıdvan'ın yedek beklediği ilk yarıda Beşiktaş tutuk kaldı. Siyah-Beyazlılar kalesinde hayli pozisyon verdi. İkinci yarıda da Aslan'ın sert savunmasıyla karşılaştı. Rıdvan Yılmaz 85'te sahneye çıktı ancak bu gol Beşiktaş'a yetmedi.

HAFTAYA HATAY MAÇI
Ligin ilk 3 sırası için yarışan Siyah-Beyazlılar bu mağlubiyetle büyük yara aldı. 45 puanda kalan Kara Kartal Cumartesi günü Vodafone Park'ta Hatay'la kozlarını paylaşacak.

ASLAN YOĞUN TEMPODA
Galatasaray, perşembe günü Barcelona ile kozlarını paylaşacak. Puanını 38'e yükselten Sarı-Kırmızılılar Pazar günü ise Gaziantep'e konuk olacak.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık