IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Film Tanıtımları (https://www.ircforumda.net/film-tanitimlari/)
-   -   Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk resmi görsel geldi: Fragman yakında (https://www.ircforumda.net/film-tanitimlari/28988-christopher-nolanin-yeni-filmi-oppenheimerdan-ilk-resmi-gorsel-geldi-fragman-yakinda.html)

BBQ SAUCE 22.Temmuz.2022 18:35

Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk resmi görsel geldi: Fragman yakında
 
Geçtiğimiz saatlerde Christopher Nolan'ın yeni filmi Oppenheimer'dan ilk görsel geldi. Görselin ardından da filmin ilk fragmanının sinemada Nope filminin öncesinde gösterileceği açıklandı. Yani fragmanı da birkaç hafta içerisinde en geç göreceğiz diyebiliriz. Bahsi geçen ilk görseli aşağıda bulabilirsiniz.
Oppenheimer İlk Görsel

https://www.donanimhaber.com/cache-v...di150919_0.jpg Oppenheimer, Robert Oppenheimer'a yani "ilk nükleer bombanın babası" olarak tanınan isme odaklanacak. Oppenheimer'ın vizyon tarihi 21 Temmuz 2023. Daha önce de ortaya çıktığı gibi film 100 gün boyunca vizyonda kalacak. Filmin oyuncu kadrosunda ise Cillian Murphy, Robert Downey Jr., Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Rami Malek, Kenneth Branagh, Alden Ehrenreich, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid ve Matthew Modine bulunuyor.


alıntı


Forum Saati: 22:18. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.