IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Ekonomi Haberleri (https://www.ircforumda.net/ekonomi-haberleri/)
-   -   İran'dan Türkiye'ye gaz akışı 8 gün kesilecek (https://www.ircforumda.net/ekonomi-haberleri/37532-irandan-turkiyeye-gaz-akisi-8-gun-kesilecek.html)

BBQ SAUCE 01.Ekim.2022 16:18

İran'dan Türkiye'ye gaz akışı 8 gün kesilecek
 
BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada; 2-9 Ekim tarihleri arasında İran'dan Türkiye'ye gaz akışı olmayacağı ifade edildi. Planlı bakım çalışması nedeni ile yaşanacak kesintide arz-talep dengesinde bir sorun oluşmayacağı söylendi.
BOTAŞ tarafından yapılan açıklamada 2-9 Ekim tarihleri arasında planlı bakım çalışmaları kapsamında İran'dan doğalgaz teslimatı yapılamayacağı ilan edildi. Yaşanan teslimat kesintisi sebebi ile arz-talep dengesinde bir sorun oluşması beklenmediği ifade edildi.
8 GÜN BOYUNCA GAZ TESLİMATI YAPILAMAYACAK

BOTAŞ'tan yapılan açıklamada, "İran-Türkiye Doğalgaz Boru hattında 02-09/10/2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan planlı bakın-onarım çalışmaları nedeniyle, Gürbulak giriş noktasından iletim şebekemize 8 gün boyunca gaz teslimatı yapılamayacaktır" sözlerine yer verildi.
Öte yandan planlı bakım-onarım çalışmaları sırasında ulusal iletim şebekesinde arz-talep dengesi ile ilgili herhangi bir sorun öngörülmediği bilgisi verildi.


http://www.ircforumda.net/resimuploa...irandantur.jpg



Haberler.com / Sevde Nur Demir - Ekonomi


Forum Saati: 23:28. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.