IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 20.Şubat.2022   #1
Çevrimdışı
Şok Market Diğer Zincir Marketlere Resti Çekti! Öyle Bir İndirim Yaptıki Kuyruk Oluştu


Art arda yapılan zamların ardından piyasada indirimler halkı memnun etmeye devam ediyor. Bu hafta Şok pazarında inanılmaz indirimler olacak. Yürüyüşten sonra müşteriler rahat bir nefes alır..

Son dönemde üst üste gelen zamlar yüzünden vatandaş isyan ediyor. Pek çok temel gıda maddesine, temizlik ürünlerine ve daha birçok ihtiyaç ürünlerine gelen zamlar, herkesi zorluyordu. Ancak kısa bir süre önce temel gıda maddelerinde yapılan %7’lik KDV indiriminin yanı sıra, marketlerin uyguladığı indirimlerle fiyatlarda bir miktar düşüş oldu. Önümüzdeki hafta Şok’ta yapılacak olan indirimlerle, pek çok ürünün fiyatı düşecek. Vatandaşlar bu indirimli fiyatları kaçırmamalı.

Diğer yandan Şok marketler, vatandaşların ihtiyacını karşılamaya yönelik ev ve mutfak eşyalarından kırtasiye malzemelerine, tekstil ürünlerinden elektronik eşyalara göre pek çok kategoride hizmet vermeye de devam ediyor.

Şok Marketler Aktüel Ürünleri
Yüksek fiyatlarla boğuşan vatandaşlar için, büyük marketler indirim yapmaya devam ediyor. Bu marketlerden biri ola Şok, birbirinden farklı kategorideki ürünleri de uygun bir fiyatla müşterilere sunuyor. İşte 16 Şubat Şok aktüel içeriği:

Aktüel ürünlerde beyaz eşyalar:
Altus marka mini buzolabı 1.999 TL, Sunny marka akıllı TV 4.599 TL, Sunny Led TV 2.299 TL

Tekstil ürünlerinde:
Çift kişilik nevresim seti 179 TL, tek kişilik nevresim seti 139 TL, çift kişilik yorgan 199 TL, yastık (adet) 69.90 TL

Diğer ev aletleri ve eşyaları:
Sebzelik 49.95 TL, el rondosu 34.95 TL, dolap içi raf 19.95 TL, USSU silikon tabancası 39.95 TL, USSU şarjlı vidalama 89.80 TL, USSU darbeli matkap, 199 TL, çok amaçlı kiler dolabı 549 TL, 4 kişilik masa takımı 1.399 TL, çerezlik 12.95, üçsan plastik limonluk 14.95 TL, Yuvarlak tepsi 19.95 TL, tabak rafı 19.95 TL,

Tüm bu ürünlerin yanı sıra gıda ve temizlik ürünlerinde de indirimli fiyatlar bulabileceğiniz Şok marketleri bu hafta ziyaret edin. 16 Şubat Çarşamba’dan itibaren indirimli fiyatlı ürünleri tüm Şok marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık