IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/)
-   -   ABD ordusuna ait helikopter düştü: 5 asker hayatını kaybetti (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/57901-abd-ordusuna-ait-helikopter-dustu-5-asker-hayatini-kaybetti.html)

Emre 09.Şubat.2024 02:57

ABD ordusuna ait helikopter düştü: 5 asker hayatını kaybetti
 
https://foto.haberler.com/haber/2024...9_6295_amp.jpg

ABD'nin California eyaletinin San Diego kentindeki MCAS Miramar Hava Üssü'ne gitmek üzere Nevada'dan havalanan ABD ordusuna ait CH-53E Super Stallion tipi askeri helikopter düştü. Kazada helikopterdeki 5 askerin tamamı hayatını kaybetti.ABD ordusu Nevada'dan California'ya giderken irtibatın kesildiği helikopterin düştüğü ve içindeki 5 askerin hayatını kaybettiği açıklandı.

ABD ORDUSUNA AİT HELİKOPTER DÜŞTÜ
ABD'nin California eyaletinin San Diego kentindeki MCAS Miramar Hava Üssü'ne gitmek üzere Nevada'dan 5 askerle havalanan ve bir süre sonra irtibatın kesildiği CH-53E Super Stallion tipi askeri helikopterin akıbeti belli oldu.

5 ASKER HAYATINI KAYBETTİ
ABD Deniz Piyadelerinden yapılan açıklamada, helikopterin San Diego'nun güneydoğusundaki dağlık ve engebeli bir bölgede düştüğünün tespit edildiği belirtildi. Askerlerinin tamamının hayatını kaybettiği, cansız bedenlerine ulaşıldığı aktarıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı


Forum Saati: 00:35. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.