IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Yunanistan'ın Pirgos şehrinde sel tehlikesi nedeniyle yerleşim birimleri boşaltılıyor (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/52327-yunanistanin-pirgos-sehrinde-sel-tehlikesi-nedeniyle-yerlesim-birimleri-bosaltiliyor.html)

BeSte 03.Kasım.2023 21:34

Yunanistan'ın Pirgos şehrinde sel tehlikesi nedeniyle yerleşim birimleri boşaltılıyor
 
Yunanistan'ın Pirgos şehrinde sel tehlikesi nedeniyle bazı yerleşim birimlerinin boşaltıldığı bildirildi. Pirgos Belediye Başkanı Panayotis Antonakopulos'un talebi üzerine, bazı bölgelerde yaşayanlar sel tehlikesine karşı evlerinden uzaklaşıyor. Meteoroloji uzmanları Ciaran Fırtınası'nın bu akşamdan itibaren Yunanistan'da etkili olacağı uyarısında bulundu.

Yunanistan'ın Pirgos şehrinde sel tehlikesi nedeniyle bazı yerleşim birimlerinin boşaltıldığı bildirildi.

Yunan medyasına yansıyan haberlerde, Pirgos Belediye Başkanı Panayotis Antonakopulos'un talebi üzerine, bazı bölgelerde yaşayanların sel tehlikesine karşı tedbir amacıyla evlerinden uzaklaştıkları kaydedildi.

Özellikle deniz ve nehir yakınlarındaki yerleşim birimlerinin tehlikede olduğuna dikkati çekilen haberlerde, meteoroloji uzmanlarının Ciaran Fırtınası'nın bu akşamdan itibaren Yunanistan'da etkili olacağı uyarısı hatırlatıldı.

Atina Ulusal Gözlemevinin verilerine göre, bu akşamdan itibaren Kuzey İyonya Adaları'nda başlayacak kuvvetli yağmur ve fırtınanın Epirus ve Batı Makedonya'ya kadar yayılacağı tahmin ediliyor.


Forum Saati: 16:56. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.