IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 19.Ocak.2023   #1
Çevrimiçi
~ Www.ircforumda.net ~
Horoz dövüşünde akılalmaz olay! İki kişi feci şekilde hayatını kaybetti




Hindistan'da önemli festival kutlamaları arasında yer alan horoz dövüşü esnasında yaşanan iki farklı olay, akıllara durgunluk verdi. Ayaklarına bıçak bağlanan horozlar bir kişiyi bacağından, bir kişiyi de elinden yaraladı. Aldıkları bıçak darbesiyle ağır yaralanan iki şahıs da hayatını kaybetti.

Hindistan'da duyanları hayrete düşüren iki olay yaşandı. Andhra Pradesh eyaletinde Hindu takviminde önemli yeri olan Sankranti festival kutlamalarında gerçekleştirilen horoz dövüşü, ölümlerle son buldu.

HOROZ SAHİBİNİ BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ
Dövüş sırasında horozunun ayaklarına bıçak bağlayan Gande Suryapraksha Rao isimli adam hiç beklemediği bir anda saldırıya uğradı. Kabalalıktan korkan horozunun bıçak darbeleriyle bacağından ağır yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

20 YAŞINDAKİ GENÇ DE HOROZUN KURBANI OLDU
Ölümler bununla sınırlı kalmadı. Horoz dövüşü izleyen 20 yaşındaki gence, tellerin üzerinden atlayan horoz saldırdı. Horozun elinden bıçakladığı genç hastane yolunda can verdi.

HİNDU TAKVİMİNDE ÖNEMLİ BİR YERİ VAR
Andhra Pradesh eyaletinde Hindu takviminde önemli yeri olan Sankranti festival kutlamalarında horoz dövüşü en çok ilgi duyulan sporlardan birisi olarak biliniyor. Fakat bazı kişiler horozların ayaklarına bıçak bağlayarak sporu tehlikeli bir hale getiriyor.

Kaynak:Haberler.com
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık