IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com


 Kayıt ol  Bugünkü Mesajlar  Arama

Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 15.Ocak.2023   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Rus ordusu 9 katlı binayı füzeyle vurdu! Ölü sayısı 25'e yükseldi




Rus ordusu Ukrayna'nın Dnipro kentine füze saldırısı düzenledi. Füze 9 katlı bir konuta isabet ederken, şu ana kadar 25 kişi hayatını kaybetti. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, ölenler arasında bir çocuğun da olduğunu, Dnipro'da 3 günlük yas ilan edildiğini belirtti.

FÜZE SALDIRISINDA ÖLÜ SAYISI 25'E YÜKSELDİ
Rus ordusu, şehirdeki 9 katlı bir konuta füze saldırısı düzenledi. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, füze saldırısı sonucu hayatını kaybeden sivillerin sayısının 25'e yükseldiğini belirtti.

ÖLENLER ARASINDA ÇOCUK DA VAR
Zelenskiy, Telegram hesabından yaptığı yazılı paylaşımında, dün Dnipro'daki 9 katlı bir konuta Rus füzesinin isabet etmesinin ardından yaşamını yitirenlerin sayısı ile enkaz alanında devam eden arama ve kurtarma çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zelenskiy, ölenler arasında bir çocuğun da olduğunu ifade etti.

ARAMA KURTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Zelenskiy, 13'ü çocuk 73 kişinin yaralandığı saldırının ardından 6 çocuğun enkazdan kurtarıldığını anımsattı. Enkaz alanında arama ve kurtarma çalışmaları devam ediyor.

3 GÜNLÜK YAS İLAN EDİLDİ
Saldırıda birçok sivilin hayatını kaybetmesi nedeniyle Dnipro'da 3 günlük yas ilan edildi. Arama ve kurtarma çalışmalarının sürdüğü enkaz alanında evsiz kalan siviller için çadırlar kuruldu. Saldırıdan önce yaklaşık 400 sivilin yaşadığı konutun çevresinde kurulan masalarda sıcak çay, kahve ve yemek ikram ediliyor.

Kaynak: AA
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla



Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık