IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Biden'ın durumu gerçekten iyi değil! Son görüntüsünü izleyen hiç kimse anlam veremiyor (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/36851-bidenin-durumu-gercekten-iyi-degil-son-goruntusunu-izleyen-hic-kimse-anlam-veremiyor.html)

BBQ SAUCE 22.Eylül.2022 13:27

Biden'ın durumu gerçekten iyi değil! Son görüntüsünü izleyen hiç kimse anlam veremiyor
 
ABD Başkanı Biden dün katıldığı programda sahneye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi. Biden'ın konuşması bittikten sonra yaptıkları ise hayrete düşürdü. ABD Başkanı önce sahneden inmek için yürüdü, daha sonra ise duraksayıp kürsüye geri döndü. O anlar salondakiler tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

ABD Başkanı Joe Biden ilginç hareketleri ile konuşulmaya devam ediyor. Zaman zaman yaptığı gaflar ve tuhaf davranışlarla gündeme gelen Biden, dün de konuşmasını bitirdikten sonraki haliyle dikkatleri üzerine çekti.
NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI

Joe Biden, konuşma yaptıktan sonra sahneden inmek için yürüdü, tam merdivenlere geldiği sırada bir süre durdu. Daha sonra ne yapacağını bilemeyen Biden, arkasına dönerek kürsüye tekrar yöneldi. O anlar salondakiler tarafından şaşkınlıkla izlendi. Sunucu, Biden'a teşekkür ettikten sonra program sonlandı. O anlar ise sosyal medyada gündem oldu.












DAHA ÖNCE BOŞLUKLA TOKALAŞMIŞTI

Biden daha önce de benzer hareketleri yapmıştı. ABD Başkanı, bir programda konuşması bittikten sonra arkasına dönüp tokalaşmak isteyeceği birilerini aramıştı. Ama sahnede başka kimse yoktu. Boşluk ile tokalaşan Biden daha sonra hiçbir şey söylemeden sahneden ayrılmıştı.
Haberler.com / Yavuz Selvi - Dünya


Forum Saati: 23:11. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.