IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 06.Haziran.2022   #1
Çevrimdışı
~ Www.ircforumda.net ~
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, Zaporijya'yı ziyaret etti


Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Ukrayna'nın Zaporijya kentini ziyaret ederek, cephe birliklerle bir araya geldiği aktarıldı.


Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy'nin Ukrayna'nın Zaporijya kentini ziyaret ederek, cephe birliklerle bir araya geldiği aktarıldı.
Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Ukrayna'nın Harkov kentinin ardından Zaporijya'yı ziyaret etti. Zelenskiy yaptığı yazılı açıklamada, Zaporijya'da cephe birliklerle bir araya geldiğini aktararak, "Büyük çalışmalarınız, hizmetiniz, hepimizi ve devletimizi koruduğunuz için size teşekkür etmek istiyorum" dedi. Rus saldırılarından hayatını kaybeden Ukraynalı askerler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduğunu ifade eden Zelenskiy, bölgedeki bir tıbbi tesisi de ziyaret etti. Rus kuşatması sonrası Mariupol'den tahliye edilen sivillerle bir araya gelen Zelenskiy, yerinden edilmişlerin uygun şekilde yeniden yerleştirilmesi için harekete geçme sözü vererek, "Bu sorunu çözmenize gerçekten yardımcı olacağız" dedi.
Öte yandan Zelenskiy, 29 Mayıs'ta Rus ordusunun saldırılarından en çok etkilenen Ukrayna'nın Harkov kentini ziyaret etmiş, Rus ordusunun Ukrayna'ya yönelik saldırılarının başladığı 24 Şubat'tan bu yana ilk kez Kiev bölgesi dışında görüntü vermişti. - KİEV
İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa


  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık