IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Dehşeti yaşattılar! Paraguaylı yıldızın model eşi başından vuruldu (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/22089-dehseti-yasattilar-paraguayli-yildizin-model-esi-basindan-vuruldu.html)

Emre 31.Ocak.2022 21:08

Dehşeti yaşattılar! Paraguaylı yıldızın model eşi başından vuruldu
 
https://i.hizliresim.com/gllw8s2.gif

Bir dönem Paraguay Milli Takımı forması giyen Olimpia'nın yıldızı Ivan Torres'in eşi Cristina Vita Aranda, gittikleri konserde başından vuruldu. Aranda tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Paraguay'da başkent ekibi Olimpia'nın formasını giyen tecrübeli sol kanat oyuncusu Ivan Torres, eşiyle gittiği konserde hayatının şokunu yaşadı. Paraguay'ın başkenti Asuncion'daki Jose Asuncion Flores Amfitiyatrosu'nda iki mafya arasında silahlı çatışma çıktı.

KAZA KURŞUNU
Çıkan çatışmada mermilerden biri Torres'in eşi Cristina Vita'nın başına isabet etti. Başından vurulan Aranda, hastaneye kaldırıldı. Modellik yapan ve 445 bin takipçisi bulunan üç çocuk annesi Aranda, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

BARIŞMA ETKİNLİĞİ
Ayrılık aşamasına gelen futbolcu ve model eşinin, konserde vakit geçirip aralarını düzeltmek için bir araya geldiği belirtildi. Konserde çıkan çatışmada Aranda ile bir erkeğin daha öldüğü öğrenildi. 4 kişi de yaralandı. Ivan Torres, eşinin kaybı için destek mesajı atan herkese teşekkür etti.

https://foto.haberler.com/haber/2022...696_5401_m.jpg

https://foto.haberler.com/haber/2022...696_5220_m.jpg

Kaynak:Haberler.com


Forum Saati: 19:23. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.