IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Dünyadan Haberler (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/)
-   -   Skandallar kariyerini bitirmişti! Çıplak fotoğraflarını satan kadın futbolcu para basıyor (https://www.ircforumda.net/dunyadan-haberler/22039-skandallar-kariyerini-bitirmisti-ciplak-fotograflarini-satan-kadin-futbolcu-para-basiyor.html)

Emre 30.Ocak.2022 02:58

Skandallar kariyerini bitirmişti! Çıplak fotoğraflarını satan kadın futbolcu para basıyor
 
https://i.hizliresim.com/6n3lt92.gif

Charlton'ın kadın futbol takımında oynayan Madele Wright, bir partide uyuşturucu kullandığı görüntülerin ortaya çıkmasından sonra kulüpten kovulmuştu. Wright, kadınların hayranlarına cinsel içerikli fotoğraf ve videoları para karşılığında yolladığı bir siteye üye olduktan sonra küçük çaplı bir servetin sahibi oldu.Madele Wright, araç sürerken alkol aldığı ve bir partide uyuşturucu kullandığı anlara ait görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından Charlton kulübünden kovulmuştu. 23 yaşındaki futbolcunun hayatı, kadınların hayranlarına cinsel içerikli görüntüler sattığı siteye üye olmasıyla birlikte değişti.

HAYAL DAHİ EDEMEYECEĞİ BİR HAYATI YAŞIYOR
The Sun gazetesine konuşan Madale, ilk zamanlarda siteye üye olma konusunda endişelerinin olduğunu fakat kısa sürede çok büyük para kazandığını ve bu paranın hayal dahi edemeyeceği bir yaşamı yaşamasına olanak sağladığını söyledi.

KENDİ İMPARATORLUĞUNU KURMAYI PLANLIYOR
Madale siteye üye olduktan sonra bir ilk ayda 500,000 sterlin kazandığını söyledi. Hala futbola geri dönme hayalleri olduğunu belirten 23 yaşındaki futbolcu, kazandığı para ile kendi imparatorluğunu kurmayı planladığını söyledi.

https://foto.haberler.com/haber/2022...086_4193_m.jpg

https://foto.haberler.com/haber/2022...086_4431_m.jpg

Kaynak:Haberler.com


Forum Saati: 05:20. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.