IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi

IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi (https://www.ircforumda.net/)
-   Diğer Spor Branşları (https://www.ircforumda.net/diger-spor-branslari/)
-   -   Milli tenisçiler Berfu Cengiz ve İpek Öz çiftlerde çeyrek finale yükseldi (https://www.ircforumda.net/diger-spor-branslari/24005-milli-tenisciler-berfu-cengiz-ve-ipek-oz-ciftlerde-ceyrek-finale-yukseldi.html)

Emre 20.Nisan.2022 20:53

Milli tenisçiler Berfu Cengiz ve İpek Öz çiftlerde çeyrek finale yükseldi
 
https://i.haberler.com/haber/2022/04...885066_amp.jpg

TTF İstanbul Tenis Merkezi'nde düzenlenen TEB BNP Paribas Tennis Championship İstanbul Turnuvası'nda ilk tur maçları tamamlandı. Milli tenisçiler Berfu Cengiz ve İpek Öz çiftlerde çeyrek finale yükselirken; 1 numaralı seri başı Belçikalı raket Elise Mertens ilk turda turnuvaya veda etti.

Berfu Cengiz/ İpek Öz ikilisi çiftlerde ilk tur maçında Xinyun Han/ Yana Sizikova ile karşılaştı. Cengiz/ Öz tandemi Xinyun Han/ Yana Sizikova çifti karşısında 1 saat 43 dakikalık mücadele sonunda ilk set geri düştükten sonra maçı 5-7, 6-3, 10-8 kazanmayı başardı. Çiftler ana tablosunda 'wild card' ile yer alan diğer sporcular Ayla Aksu/ Zeynep Sönmez ikilisi ise çeyrek finalin uzağında kaldı. Ayla/ Zeynep çifti, 3 numaralı seri başı ekip Marie Bouzkova/ Sara Sorribes Tormo'ya 6-0, 6-3 kaybetti. Bu sonuçların ardından Berfu/ İpek ikilisi, çeyrek finalde Bouzkova/ Sorribes Tormo ile eşleşti.

1 NUMARALI SERİ BAŞINDAN ERKEN VEDA
TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul'da geçtiğimiz yıl final oynayan Elise Mertens, yaşadığı sakatlığın ardından bu sene turnuvaya erken veda etti. Tekler ana tablosunda 1 numaralı seri başı olarak raket sallayan Belçikalı Mertens, organizasyondaki ilk maçında Rebecca Peterson ile kozlarını paylaştı. Uzun ve çekişmeli ilk set 7-5'le Peterson'un oldu. İsveçli oyuncu ikinci sette 4-1 öndeyken Mertens bacağındaki rahatsızlık nedeniyle karşılaşmaya devam edemedi.Bu sonuçla adını ikinci tura yazdıran dünya 76 numarası Peterson, bir üst turda Magda Linette'i 7-6, 6-4 ile geçen Yulia Putintseva ile karşılaşacak. TEB BNP Paribas Tennis Championship Istanbul yarın teklerde 2'nci tur, çiftlerde ise çeyrek final karşılaşmaları ile devam edecek.

Kaynak:Demirören Haber Ajansı


Forum Saati: 22:37. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.