Havuçlu Şehriye Çorbası
Malzemeleri:
1 Adet Havuç 1 Su Bardağına Yakın Tel Şehriye 1 Adet Soğan 1 Çorba Kaşığı Tereyağı 1 Çorba Kaşığı Un 6 Su Bardağı Su İnce Kıyılmış Maydanoz 1 Adet Limon Tuz Yapılışı: Tereyağını tavaya alıp eritin. Soğanı yemeklik doğrayıp hafifçe pembeleştirin. Üzerine 1 çorba kaşığı un serpin. Birkaç dakika karıştırın. 6 su bardağı su ve tuz ile rendelediğiniz havucu tencereye alın. Çorba kaynadıktan sonra şehriyeleri ekleyin. Piştikten sonra servis yaparken üzerine ince kıyılmış maydanoz serpip servis yapın. Afiyet olsun. |
Forum Saati: 07:10. Zaman dilimi GMT +4 olarak ayarlanmıştır. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.