IRCDefteri - En İyi IRCForum Sayfasi
  SohbetYaz.Com



Etiketlenen üyelerin listesi

Yeni Konu Aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
Alt 05.Ağustos.2022   #1
Çevrimdışı
www.ircforumda.net
Hangi burç nasıl bir yol arkadaşı olur?


Hangi burç nasıl bir yol arkadaşı olur?


Astrolojiye göre yıldızlar karakterlerimizin şekillenmesinde büyük rol oynuyor. Nasıl bir yol arkadaşı olduğunuzsa karakterinize bağlı.


Koç

Seyahati sever ama içinde bir müdavim ruhu da yok değildir. Sürekli yeni yerler keşfetmektense her sene aynı yerlere gitmeyi tercih edebilir. Zodyak kuşağının ilk burcu olarak öncü niteliği taşıyan Koç burcu, diğer burçlara yol açtığı gibi kişisel hayatında da takip edilen biri haline gelebilir. Biraz dominant olması ve yolculuklarda kendi ihtiyaçlarını daha çok göz önünde bulundurması gibi bir takım sorunlar yaşayabilseniz de çoğunlukla eğlenceli ve keyifli bir yol arkadaşı olacaktır.

Boğa

Sabit bir burç olmasına rağmen boğa burcu için seyahat etme fikri çok caziptir. Öte yandan, hazırlanma, yetişme gibi sorumluluk gerektiren eylemlerde bulunması gerektiği için hem mutlu hem huzursuz bir yolculuk hazırlığı süreci geçirecektir. Yine de yola bir kere koyuldu mu, ondan eğlencelisi yoktur. Onun için önemli olan varılacak yer değil, gidilen yoldur. Bu yüzden bol molalı bir yolculuğa hazırlıklı olmalısınız. Çünkü sadece ihtiyaç gidermek için değil, yolda gördüğü her güzel çiçek, manzara ve buna benzer şeyler için durmak isteyecektir.

İkizler

Yol boyunca hiç susmayan, uçakta yanındakiyle, otobüste çaprazındakiyle hemen muhabbet kuran biri görürseniz işte o kesin ikizler burcudur. Eğer şoför sizseniz uyumaktan hiç korkmayın çünkü ikizler burcu sizi varılan yere kadar konuşturur ve uyku falan bırakmaz.

İletişim kanallarına çok hakim olan ikizler burcu, hem çok keyifli bir yol arkadaşı olabilir hem de yolculuğunuzu cehenneme çevirebilir. Bu tamamen, o anki ruh hali değişikliklerine ve içinde bulunduğu topluluktan ne kadar hoşlanıp hoşlanmadığına bağlıdır. Mood'u çok kolay değiştiğinden keyifli bir yolculuk için ikizler burcuna kefil olamıyoruz.

Yengeç

Yengeç burcu ile seyahat ediyorsanız yolculuk boyunca lezzetli kumanyalar, yolluklar tüketmeye hazırlıklı olun. Her türlü kötü senaryoya hazırlıklı yola çıkan yengeçler sizi yarı yolda bırakmayacakları gibi aksiliklerin de sizi yarı yolda bırakmasına izin vermez. Yolda sorun çıkaran değil, daima sorun çözen olacaktır. Hoş sohbeti, tatlı dili ile hem keyifli hem de sorunsuz bir yol arkadaşı bulduğunuzu düşünebilirsiniz.

Aslan

Her ne kadar ismi "lüks düşkünü"ne çıktıysa da aslında aslan burcu insanları lüks düşkünü değildirler. Sadece, sahip oldukları şeylerin en iyisi olmasını isterler. Yani, sırf lüks değil diye çadır tatili yapmayı reddetmezler. Çadır tatilinin en iyisini yapmaya çalışırlar. Bu da yolculuk boyunca salaş da olsa en iyi yerlerde yemek yiyeceğiniz, yol üstünde görülmesi gereken en güzel yerleri göreceğiniz, yolculuğunuzu en iyi şekilde yapacağınız anlamına gelir.

Aslan burçları seyahat etmeyi ve yolu çok severler. Doğal liderlik özellikleri de iyi organizatörler olmalarını sağlar. Diğer yandan, bir grup etkinliği söz konusuysa ve aslanın koyduğu kurallara riayet edilmediğinden planlar aksıyorsa işte o zaman aslandan korkun. Bu yüzden, genellikle yalnız veya en fazla iki kişi ile seyahat etmeyi tercih ederler. Eğer sizi seçtiyse bilin ki en iyi yol arkadaşı siz olduğunuz içindir.

Başak

Detaylar denizinde boğulan başak burçları için seyahat etmek, yola çıkmak dünya üzerindeki en zor şeylerden biridir. Bir kere onu kendini güvende ve temiz hissettiği konfor alanından çıkarmak gerekir. Dakikası dakikasına seyahat planları yapılır ve her bir dakika ince ince hesaplanır. Aksamalar olduğunda bol huzursuzlanma ve gerginlik yaşanır. Bu nedenlerden dolayı bir başak burcu ile yol arkadaşı olmak son derece zor ve meşakkatli bir süreçtir.

Terazi

Sevgi kelebeği, iyi niyet timsali terazi burçları yola çıkınca sizi biraz çileden çıkarabilir. Öncelikle yola çıkmanın doğru olup olmadığına karar vermesi gerekir. Eğer yola çıkmaya karar verirse seyahat boyunca aslında yola çıkmaya çok da gerek olmadığını, evde kalsa da rahat edebileceğini, belki de hata ettiğini düşünür. Kahve almak isterseniz sizi almak istemediğinize ikna eder, sonra da vaz geçip almaya ikna etmeye çalışabilir. Uzun süre bir terazi burcuna maruz kaldığınızda karar mekanizmanızı yitirebilirsiniz. Terazi burçlarını özellikle uzun yollarda yol arkadaşı olarak tavsiye etmiyoruz.

Akrep

Akrep burcu ölüm, yeniden doğma, cinsellik, kıtlık gibi hayatlarımızda çok önemli rol oynayan kavramlarla ilişkilendirilir. Akrep burçları dışardan öyle görünmeseler de öyle iyi yol arkadaşıdırlar ki siz bile şaşırabilirsiniz. Yol yapmayı seven, seyahat etmeye bayılan akrep burçları, beraber yol yaptıkları kişilerin de keyif almasını çok önemser. Bu yüzden akrep ile yolculuk yapmak son derece zevklidir.

Yay

İşte seyahatlerin baş tacı, uzun yolların hakimi, yeni ve görülmemiş yerlerin efendisi yay burcu. Seyahat, bu burcun göbek adıdır. Gezmeyi, görmeyi, tatmayı, duymayı çok sever. Hepsi birleşince harika bir yol arkadaşı eder mi, ondan pek emin değiliz. Öncelikle, bağımsızlığına olan düşkünlüğü, kafile halinde seyahat etmesini imkansız hale getirir. Daha önce seyahat ettiyseniz ve bir tarzınız varsa yay ile aynı yolda sıkça çakışır ve biraz buruk bir yolculuk süreci geçirebilirsiniz. Öte yandan yolculuğa çıkmayı ve seyahat etmeyi çok iyi bilmiyorsanız bir yayın arkasına takılıp keyifli bir serüven yaşayabilirsiniz.

Oğlak

İşkolik oğlaklar ile seyahat etmek, yanınızda laptop'unuzu almışsınız, sürekli maillerinizi bakıyormuşsunuz gibi hissi verebilir. İlk adım, işkolik oğlağı bir seyahate ikna etmek olacaktır. İkinci adım ise onu bu seyahatte iş yapmamaya... Bu konuda çok başarılı olabileceğinizi düşünmüyoruz çünkü yola çıktığı andan itibaren işle ilgilenebileceği şeyler bulma konusunda hiç de zorlanmayacaktır. Hatta gittiği yerde de yeni bağlantılar kurarak işini büyütmeye çalışabilir. Eğer bir oğlak ile seyahat ediyorsanız zamanınız wi-fi hizmeti veren bir kafe aramakla geçebilir.

Kova

Özgür ve asi ruh kovalar dünyada fanilerin ciddiye aldığı hiçbir şeyi o kadar da ciddiye almaz. Kova burcu ile yola çıkmak o nedenle son derece keyifli olabilir. Eğer kafanızı boşaltmak için bir tatile ihtiyacınız varsa aradığınız yol arkadaşı kesinlikle kova burcudur. Hoş sohbeti, çılgın teklifleri ile çok keyifli vakit geçireceğinizden emin olabilirsiniz.

Balık

Eğer drama yaratma kafasında değilse son derece eğlenceli bir yolculuk geçirebilirsiniz. Balık burcu ile yola çıkmak kumar oynuyormuşsunuz hissi yaratabilir. Eğer iyi bir dönemindeyse çok keyifli bir yolculuk olacaktır ama morali bozuksa ve aklında her şeyi büyüttüğü bir dönemdeyse o tatil de yolculuk da size zehir olacaktır, bizden söylemesi.
  Alıntı ile Cevapla

IRCForumda.Net Reklamlar
sohbet isami sohbet
Cevapla


Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık